سلام
شما یک بار این مسیر رو برین ببینین درست میشه یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
چجوري ميتونم صفحه ايميلم رو كه متاسفانه تبديل به ياهو ميل بتا كردم رو به حالت اول برگردونم؟؟
اينم صفحه ميلم!!!
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
سلام
شما یک بار این مسیر رو برین ببینین درست میشه یا نه
arven_andomil (23-02-11), nima_hl (23-02-11), ravegoat (01-04-13)
سلام دوستان
من یه مشکلی در قسمت Conversations یاهو میل بتا دارم. همه میدونیم که وقتی از یاهو بتا استفاده میکنیم چت هامون در این قسمت (Conversations) ذخیره میشه. اما الان چند روزی هست که این قسمت برای من بهم ریخته شده!!! مثل تگ های html و چیزهای دیگه اونا رو نشون میده که خوندنشون سخت شده.
از دوستان خواهش میکنم که منو راهنمایی کنن که چطور میشه این مشکل رو رفع کرد؟؟؟؟!!!!!
پس چی شد؟ کسی این مشکل براش پیش نیومده؟
هیچ راهکاری نداره؟
با کدوم مرورگر کار می کنید ؟ روی سیستم دیگه ای هم میلتون رو چک کردین ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MASJEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با مرورگر IE و Google Chorme ، روی دو تا سیستم چک کردم ولی در هر 4 حالت وضعیت به یک شکل هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
میتونید یه شات از صفحه ی میلتون بزارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MASJEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید چیزی به ذهنم رسید
سلام به همگی...
یه سوال دارم !
اینکه چطور میشه ابزار های نوشتن مثل تغییر سایز و رنگ فونت و راست چین و چپ چین رو توی میل بتا فعال کرد ؟
برای من فقط اتچ فایلش میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه عکسم ازش میذارم !
پیشاپیش ممنونم از جوابتون !
فکر می کنم مرور گرتون توی دکود کردن صفحه مونده! یا کانکشن اینترنتتون خیلی کنده! یا فلش پلیر یا جاوا نصب ندارید یا ورژنشون قدیمی شده!
کا کلا می تونه از مرورگرتون باشه. چه مرورگری استفاده می کنید؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کانکشنم که خوبه !فلش و جاواهم نصبه !
ورژنشونم جدیدن !
موزیلا فایرفاکس !
بعد اینکه این پستو گذاشت , گوگل کروم دانلود کردم تست کردم با اون مشکل نداره !
درسته مشکل از مرورگرِ , اما همه چیزش نصبه و ورژن جدیدِ !
چیکارش کنم ؟!
سختمه با مرورگر دیگه ای کار کنم !
open your eyes to see people are like the rainbow
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks