فقط اون فایل رو نمیخواد حذف کنید پوشه Profile رو حذف کنید درست میشه.
javaheri69 (23-01-17)
|
پوشه پروفایل نداره..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مسیر رو که تو run میرم چیزی به عنوان profile نداره
همون پوشه جاری که باز میشه پوشه پروفایل هست ولی کل پلاگین ها و add-on ها پاک میشه . رو میگفتم ولی این روش رو انجام بدین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریست ش کنید باید درست بشه.
تو نوار آدرس بزنید:
about:support
بعد بزنید
refresh firefox
AMD>INTEL (23-01-17), javaheri69 (23-01-17)
کارتون خیلی درسته..بالاخره درست شد..به هر کی گفتم نتونست درستش کنه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک پوشه به نام Old Firefox Data رو دسکتاب اومده پاکش کنم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه اموزش بوکمارک رو هم بدین؟؟؟
من تو خیلی از انجمن ها هستم تو ادرس بار موزیلا هم بیشتر از 10 تا 12 تا ادرس سایت نمیشه داد ..
میشه بگین چ جوری بوکمارک کنم سایت ها رو؟؟
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 23-01-17 انجام شده است
salpc (23-01-17)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم.
Old Firefox Data
مهم نیست پاکش کنید .
واسه Bookmark کردن کافیه کلید ترکیبی ctrl+d رو بزنید.
این کادر محاوره باز میشه:
bookmark.png
اونی که مشخص کردم رو بزنید میتونید پوشه درست کنید و پس از اتمام روی Done و تمومه .
برای هر صفحه کافیه فقط کلید های crtl + d رو بزنید یا از منوی bookmark گزینه bookmark this page رو بزنید.
AMD>INTEL (23-01-17), javaheri69 (24-01-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واااااااااااااااااااااااا ااااااایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .دوست عزیز باز دوباره همون ارور اومد؟؟نمیره داخل سایت..علتش از چیه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نسخه جدید رو چک کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (24-01-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks