وحید جان سرعت اینترنت مثل اینکه مجددا کاهش پیدا کرده همین برنامه رو که میخوام دانلود کنم سرعت دانلود بیشتر از 5Kb بیشتر نمیشه پس یکمقدار باید صبر کنی تا سرعت نرمال بشه
با عرض پوزش از دوستان و همراهان خوبم در پی سی نتورک...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رو هر کاری میکنم تا 8 درصد جلو میره و همون جا می ایسته !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستان تقاضا دارم که لطفا برنامه رو در صورت امکان دانلود کرده و واسم توی 4shared یا هر چیز دیگه آپ کنید ... ممنـــــــــون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
وحید جان سرعت اینترنت مثل اینکه مجددا کاهش پیدا کرده همین برنامه رو که میخوام دانلود کنم سرعت دانلود بیشتر از 5Kb بیشتر نمیشه پس یکمقدار باید صبر کنی تا سرعت نرمال بشه
D J V A H I D (15-06-09)
به هر حال از دوستان هر کی تونست دانلودش کنه واسمون محض رضای خدا آپ کنه ... خیلی حیاتیه !!! من خودم واسه دانلود از سایتهای دیگه مشکل ندارم ... این گیر میده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحید جان برات دانلود کردم و روی هاست خودم آپلود کردم با لینک مستقیم ( در ضمن مشکلی هم برای دانلود از سایتش نبود ) :
http://mobinranjbar.persiangig.com/B..._Setup0126.exe
برو حالشو ببر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
ایول مبین جان ... الان دانلود شد ...مثل برق ...!!! به دوستان هم توصیه میکنم که برنامه رو دانلود کنند و از وقایع این روزا با خبر بشن و اطلاع رسانی کنند ... با تشکر ... لطفا تاپیک رو قفل بفرمائید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MoBiN.R (15-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks