با سلام
سایتی که Free باشه کم پیدا میشه اما شما می تونید از http://www.mediafire.com/ استفاده کنید محدودیتی در دانلود نداره و لینک هاش هم قابل ادامه دادن هست
با سلام
دوستان به نظر شما بهترین سایتهای آپلود فایلهای ویدئو ، عکس ، متن با در نظر گرفتن ویژگیهایی مثل قابلیت resume برای فایلهای حجیم و مدت زمان باقی ماندن فایل بر روی سایت و ... برای کاربران free کدوم سایتها هستند ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
|
با سلام
سایتی که Free باشه کم پیدا میشه اما شما می تونید از http://www.mediafire.com/ استفاده کنید محدودیتی در دانلود نداره و لینک هاش هم قابل ادامه دادن هست
New Season
D J V A H I D (07-02-11), ENASAP (07-02-11), K1LOU (07-02-11), Labyrinth (07-02-11)
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد متن و عکس هم این سایت جواب میده و یا سایتهای بهتری وجود دارند ؟
این سایت palsharing چطور سایتی هست اولین باره می بینم مثل rapidshare است با همون محدودیتها یا نه ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
در مورد سایت پالشرینگ ، من معرفی کردم این سایت رو و توضیحاتش رو هم خودم میدم
این سایت بر روی یک سرور در آمریکا قرار داره و سایت خوبی هست ، شما با ساخت اکانت میتونید 5 گیگ فضا به دست بیارید و میزان حجم مجاز برای آپلود هم 500 مگابایت هست ، قابلیت ریموت کردن از رپیدشر رو هم داره
لینک هایی که میسازه نیمه مستقیم هست یعنی شما اول میرید توی یک صفحه یک حرف رو وارد میکنید بعد لینک مستقیم رو بهتون میده و لینکش هم به گفته ی خودشون 8 ساعت دوام داره ولی من تست کردم 24 ساعت هم جواب داده
مدت زمان پاک شدن فایل ها هم 363 روز بعد از آخرین دانلود هست
کلا جای خوبی برای آپلود هست
موفق باشید
K1LOU (09-02-11)
راستش خوبی این سایت این هست که شما زمانی رو صبر نمی کنید که دانلود خود رو اغاز کنید و از اون مهم تر این هست که فایل های حجم بالا رو می تونید اپلود کنید و کمتر حتی به نسبت Rapidshare کرش در فایل هاش دیده میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد عکس اکثرا فیلتر هستند!
New Season
K1LOU (09-02-11)
سایت های files.to و hotfile.com خوبن اگر هنوز بشه لینکاشون رو باز کرد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (09-02-11)
|
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش در مورد قسمتهایی که مشخص کردم توضیح میدید
قابلیت ریموت کردن از رپید شر ؟
اینکه میگین لینک 8 ساعت دوام داره یعنی چی ؟ فایل که تا 363 روز هست ؟
بعدش اگه ما 10 تا فایل رو اپلود کنیم فایل اول 363 روز بعد از اپلود فایل دهم باقی میمونه ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
ببین قابلیت ریموت کردن از رپیدشر برای زمانی هست که میخوای لینک مستقیم بدی ولی خوب نمیتونی اکانت رو اشتراک بزاری ، این قسمت یوز و پسورد رپیدشر رو میگیره و فایل رو میاره روی سایت خودش !
منظورم از دوام لینک مدت زمانی هست که از قابلیت ادامه دانلود میتونید استفاده کتید و در مورد ماندگاری فایلها هم گفتم 363 رو از زمان آخرین دانلود فایل یعنی اگر شما فایلتون امروز دانلود بشه 363 روز بعد پاک میشه
این رو هم اضافه کنم ،مدیا فایر بعضی مواقع قاطی میکنه و فایل ها رو به 99 درصد رسیده رو دوباره از اول شروع میکنه به دانلود ( زمانی که میزنی که از ادامه دانلود کنه ) !
موفق باشید
K1LOU (09-02-11)
با سلام
امیر جان شرمنده
یعنی در مئت زمان 8 ساعت یا به قول شما 24 ساعت من می تونم اگه دانلودم رو در نصفه رها کردم در این time از همون نصفه باقیمانده ادامه بدم درسته ؟منظورم از دوام لینک مدت زمانی هست که از قابلیت ادامه دانلود میتونید استفاده کتید
بعد وضعیتش با دانلود منیجر چطوره ؟
میشه ازش استفاده کرد یا اینم مختص میشه به همون 8 یا 24 ساعت
با تشکر
Comodo Internet Security
ببن با دانلود منیجر و ... مشکلی نداره
در واقع شما لینکتون مستقیم هست و میتونید ادامش رو بدید ، محدودیتی در زمان ندارید ولی خوب اگر هم زمانی لینک از مستقیم در امد میتونید دوباره لینک بسازید و جایگزین لینک قبل کنید
موفق باشی
K1LOU (09-02-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks