دوستان سلام
با توجه به قدرت اين سيستم مديريت محتوا و با توجه به اين که از اين سيستم روي سايت اصلي شهر سخت افزار نيز استفاده شده از دوستان ميخوام که هر چي مقاله آموزشي و تجربه در مورد مامبو از اون ب بسم ا... تا آخرش رو در اين تاپيک بنويسن.چ
ممنون
دوستان سلام
با توجه به قدرت اين سيستم مديريت محتوا و با توجه به اين که از اين سيستم روي سايت اصلي شهر سخت افزار نيز استفاده شده از دوستان ميخوام که هر چي مقاله آموزشي و تجربه در مورد مامبو از اون ب بسم ا... تا آخرش رو در اين تاپيک بنويسن.چ
ممنون
SONYERRICSSON W810i User
Sonyericsson FUN
|
حرفتون يكم غير منطقيه ( ببخشيدا ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMIR_P30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بگيد در چه موردي سوال داريد تا جواب بديم ...
يا حداقل در چه مورديش آموزش ميخواهيد ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
ممنون از پاسختون
ببينيد يکسال پيش اومدم سوال پرسيدم الان اومدم سر وقتش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اين ثبت نام دانشجو هاي جديد هم شده بلايي براي ما
خوب برسيم به بحث ...
عزيز من ""انويديا "" جان کجاش غير منطقبه ؟
خوب همه چيز معلومه ديگه وقتي ميگيم ب بسم ا.. يعني چي ؟
يعني اين که بايد از کدوم نرم افزار براي لوکال هاست استفاده کردم .
کدوم نسخه رو بايد نصب کرد ؟ کدوم نسخه بهتره ؟
توي نصب چه تنظيماتي داره ؟ آيا تنظيم خاصي هم براي لوکال هاست کردنش وجود داره ؟ و .....
همينا ديگه از اينا رو بگير بيا تا جلو .
فرض کنيد با يه ادم صفر کيلومتر طرف هستيد.
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SONYERRICSSON W810i User
Sonyericsson FUN
شما می تونید از Easy Php و یا Wamp استفاده کنید
تنظیماتش تقریباُ شبیه به Php هست و می تونید از سایت Joomla.ir استفاده کنید...اونجا آموزش نسصبش هست اما کمی نا مفهوم هست...
اگر دوست داشتید بگید تا من یک آموزش کامل بگذارم
سلام امیر جان
خوبی؟
آقا از این سایت و فرومش استفاده کنی کارت خیلی راه می افته
من حدود 1 سال پیش اینو نصب کرده بودم با کمک این سایت بود
http://www.mambolearn.com/fa/index.html
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks