سلام امکان دریافت تصویر 4k با گرافیک مجتمع پردازنده i5 4690k با مادربرد giga h97d3h هست؟
سلام امکان دریافت تصویر 4k با گرافیک مجتمع پردازنده i5 4690k با مادربرد giga h97d3h هست؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysam_mf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوع گرافیک این پردازنده Intel® HD Graphics 4600 است که طبق گوگل ، از 4k پشتیبانی میکنه
ترجیحا توی نرم افزار تنظیمات رو دکودر HW/SW بزار
Meysam_M69 (03-12-22)
با چه کابلی میتونم تصویر ۴کا دریافت کنم ایا فیلم هم میتونم ببینم روانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط پورت hdmi بردتون اونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysam_mf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4k رو فقط تا 24 هرتز میتونه پشتیبانی کنه! که فرکانس بسیار پایین هست.
عملا میشه معادل 24 فریم بر ثانیه، از اونجایی که خیلی از فیلم ها همین 24 فریم هستن (منظورم فیلمای سینمایی و سریال توی وب هست) از نظر تئوری اونا رو جواب میده.
اما باید بدونید حداقل فرکانس مناسب 60 هست؛ اگر رزولوشن رو روی 2k بذارید 60 هرتز میده بهتون.
کابل هم HDMI 1.4a باید بگیرید
To improve is to change. To perfect is to change often
Meysam_M69 (03-12-22)
شما مانیتورت واقعا 4k ساپورت میکنه ؟ گرافیکت چیه و چه نوع خروجی هایی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysam_mf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روان بودن فیلم بستگی به کلیه قطعات کامپیوترت داره.
- - - Updated - - -
شما مانیتورت واقعا 4k ساپورت میکنه ؟ گرافیکت چیه و چه نوع خروجی هایی داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط meysam_mf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روان بودن فیلم بستگی به کلیه قطعات کامپیوترت داره.
Meysam_M69 (03-12-22)
در حال حاضر مانیتور فول اچ دی دارم که خراب شده شاید ارزش تعمیر نداشته باشه و کارت rx 480 رو سیستمم دارم که قصد فروششو پیدا کردم و میخواستم بدونم که اگر کارتمو بفروشم و مانیتور ۴k تهیه کنم با گرافیک مجتمع میتونم تصویر خوب دریافت کنم که با توضیحاتی که دادی تا حدودی منصرف شدم از فروش کارتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
در حال حاضر مانیتور فول اچ دی دارم که خراب شده شاید ارزش تعمیر نداشته باشه و کارت rx 480 رو سیستمم دارم که قصد فروششو پیدا کردم و میخواستم بدونم که اگر کارتمو بفروشم و مانیتور ۴k تهیه کنم با گرافیک مجتمع میتونم تصویر خوب دریافت کنم که با توضیحاتی که دادی تا حدودی منصرف شدم از فروش کارتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
|
چند نکته: چرا اصرار روی فیلم 4k داری؟ هدف خاصیه مثلا کار کلیپ سازی انجام میدی یا فقط برای سرگرمی میخوای فیلم با کیفیت ببینی؟
حجم فیلم های ۴k هم بالاست و هم توی این شرایط اینترنت سخت پیدا و دانلود میشه.
از طرفی قیمت مانیتور هم بالاست و شما با پول تفاوت خرید فول اچ دی ،میتونی کارت گرافیک استوک قوی بخری. مثلا ارتقا به rx580 8gb که الان استوک میتونی ۴ تومن بخری
سی پی یو که داری خوبه و فعلا بازی ها رو جواب میده و در آینده به i7 4790با هزینه کم ارتقا بدی سیستم عالی میشه
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 03-12-22 انجام شده است
Meysam_M69 (03-12-22)
اگر منظورت اینه که فقط از گرافیک آنبورد استفاده کنی، با اون گرافیک میتونی فیلم فول اچ دی ۱۰ بیت بینی
البته به شرطی که مادربردها خروجی hdmi داشته باشه
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 03-12-22 انجام شده است
Meysam_M69 (03-12-22)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks