خوب این چه مشکلی داره . آئورس با گیگابایت فرقی ندارند . بایوس خودشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من یه کارت gigabyte rx580 gaming دارم که وقتی بایوسشو چک کردم صفحه ی آئورسو میاره. یعنی روش درواقع بایوس آئورس ریخته شده. الان من میخام بایوس خودشو بریزم.
این کارت منه:
Radeon™ RX 580 Gaming 8G (rev. 1.0/.1.1/1.2) | Graphics Card - GIGABYTE Global
ازین صفحه بایوس مخصوص مموری سامسونگو که اخری میشه رو دانلود کردم. حالا ممنون میشم دوستان ادامه ی کار رو کمک کنن و قدم به قدم بگن چیکار کنم.
تو gpuz گزینه ی look up رو زدنی به این صفحه میره:
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/gigabyte-aorus-rx-580-8-gb.b4426l
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ho3einsa در تاریخ 12-03-19 انجام شده است
|
|
خوب این چه مشکلی داره . آئورس با گیگابایت فرقی ندارند . بایوس خودشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (13-03-19)
کاربر شهرسختافزار
اگه مشکلی نباشه که خوبه. اخه کارت تو فول لود با دور فن 60 درصد دماش دورو بر 80-83 میشه بعد 20 دقیقه بازی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی ممکنه خود گیگابایت از اول بایوس آئورس زده باشه رو این؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا ربطی نداره به موضوع فکر کنم با افتر برنر بتونی دور فن را تنظیم کنی . آئورس برند گیگاست و یکی هستند
صد درصد به صورت خودجوش کارخانه با این بایوس فلش شده
ho3einsa (13-03-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks