به احتمال زیاد Coil whine هست .در بعضی از گرافیک ها وجود دارد . باید مراجعه کنید به گارانتی . قبلش با یک پاور دیگه هم تست بگیرید .
سلام دوستان
وقتی وارد بازی sniper 2 میشم کارت گرافیکم یه صوت ممتد کوچیک میکشه!!(جالب اینجاست موقع شروع بازی اونموقع که صفحه سیاه میاد تا بازی شروع بشه صوتش قطع میشه بعد با اومدن تصویر دوباره شروع میشه)موقع بازی هم اوایلش خود فرد رو نشون نمیده تا بعد از چند دقیقه!!
تو جاهای دیگه هم صوت نمیکشه تازه وقتی تو بازی هستم و از بازی برای چند لحظه خارج میشم هم صوتش قطع میشه(منظورم همون گرفتن کلید alt+tab هستش)
دماش موقع بازی بین 55تا65هستش!!
مشکل کجاست؟؟؟
vga:xfx r9 280x
|
alksdj (08-05-15), alone32-1 (08-05-15), Optimus Prime (10-05-15)
میشه یه کمی درمورد این coil whine توضیح بدید!!
همین صدایی که میشنوید coil whine هست . به خاطر خرابی یا عدم کارکرد درست یکی از قطعات الکترونیکی روی کارت گرافیک شماست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (08-05-15), alone32-1 (08-05-15), M3RS4D 50062 (08-05-15), Optimus Prime (10-05-15)
خب دوست عزیز اگ خرابی یکی از قطعات بودش ک وقتی کارت گرافیک رو روی استرس میذاشتم هم همچین صدایی میکرد ن؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ربطی به استرس تست نداره . این صدا از یک قطعه ایجاد میشه . میتونه دائمی باشه میتونه راندم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alone32-1 (08-05-15), M3RS4D 50062 (08-05-15), Optimus Prime (10-05-15)
|
منظورتون از قطعه چیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون قطعات روی گرافیکه یعتی همون خازن و .......روی گرافیک یا قطعه های دیگه ای مثل سی پی و اینا؟
حالا چیکار کنم!
کارتم گارانتی نداره باید برا تعمیر ببرمش؟؟؟
- - - Updated - - -
منظورتون از قطعه چیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون قطعات روی گرافیکه یعتی همون خازن و .......روی گرافیک یا قطعه های دیگه ای مثل سی پی و اینا؟
حالا چیکار کنم!
کارتم گارانتی نداره باید برا تعمیر ببرمش؟؟؟
شما با یک پاور دیگه تست کن . این قطعه هست که در زیر عکسش رو گذاشتم .به خاطر ایجاد یک فرکانس فرکانس رزونانس خاص هست . تو خیلی از برندها دیده شده msi-evga و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alone32-1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alone32-1 (08-05-15), Optimus Prime (10-05-15), خبات کریمی (08-05-15)
یک توضیح هم بدم . اگر شرکتها سازنده مادربرد و کارت گرافیک از coil های شرکت های معتبر استفاده کنند احتمال این اختلال خیلی کمتر میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا وقتی شرکتی مثل گیگابایت به این موارد توجه میکنه و از چوک های Cooper Industries استفاده میکنه . احتمال اینکه coil whine ایجاد بشه تقریبا به صفر میرسه .
alone32-1 (08-05-15)
مرسی از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فردا با یه پاور دیگه تست میکنم نتیجه رو بهتون میگم
فقط اگ بازم با پاور دیگه همچین مشکلی داشت یعنی همون coil whine هست دیگه؟؟
اونوقت میتونه اسیب جدی به کارت بزنه؟
و اینکه برا درست کردنش باید چیکار کنم؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks