ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده مانیتورم 900p هست در نتیجه نمیتونم بنچمارک بگیرم چون توی msi kombuster طبق تصویری که پایین تر میفرستم از 1080 شروع میشه
در مورد استرس تست هم بنده یه تست گرفتم که نتیجش به شکل زیر هست :
graphics-info — ImgBB
در kombuster هم گزینه ای برای تست vram پیدا نکردم
پ.ن = بنده اسلات کارت گرافیک رو تغییر دادم (مادربرد دوتا اسلات داره) از اسلات بالا به اسلات پایین و الان در حین تست اون پَرَک زدن هایی که گفتم رو دیگه نداشتم
در مورد بازی هم در بازی ویچر سه به محض ورود شروع به پرک زدن میکرد که با تغییر اسلات کارت گرافیک این مشکل هم حل شد
البته مسئله اینه که از اول رو اسلات پایین بود(قبلا),یعنی زمانی که مشکل شروع به پدیدار شدن کرد (طی چند هفته اَخیر)کارت کلا روی اسلات پایین قرار داشت ولی الان که رفت رو اسلات پایین به نظر مشکل حل شد
شاید از چیز دیگه ای بوده باشه
عکس از نرم افزار که تست وی رم براش پیدا نکردم :
2022-09-29-3 — ImgBB
پ.ن2 = نکته خیلی عجیب که kombuster یک بار کارت رو rx 480 تشخیص داد(دیشب) و امروز 580 (کارت 580 هست طبق ادعای فروشنده)
اگر کارت مشکل داشته باشه طی این زمان باید artifact یی چیزی نشون داده بشه درسته ؟1.5 دقیقه زمان خوبی برای رسیدن به artifact هست ؟
در تست سی پی یو همه چیز استیبل هست
آپدیت = الان که باز تست رو اجرا کردم همون ثانیه اول شروع کرد به پرک پرک زدن
انگار وقتی یه مدت سیستم خاموشه یا خورده برنامه های گرافیکی باهاش اجرا نمیشه استیبل تر میشه
با این نرم افزار vram رو تست کردم اوکی بود (اسم نرم افزار توی شات هست) :
2022-09-29-4 — ImgBB
با این نرم افزار هم تست گرفتم vram رو بازم اوکی بود :
OCCT-Screenshot-20220929-185635 — ImgBB
Bookmarks