حقیقتا خودم هم از عدم ارتقا به یک گرافیک/مادربرد/سی پی یو بهتر پشیمونم و خب قطعا ارتقا میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته به تاپیک ربطی نداره ولی به نظرتون این برد + سی پی یو + رم + فن گریین tiny cool 90 تحت باندل چقدر می ارزه که ردش کنم به نسل بالاتر ارتقا بدم ؟
=========
در مورد تست :
بنده برنامه رو اجرا کردم قسمتی برای تست vram پیدا نکردم
همون استرس تست دیفالت جی پی یو رو اجرا کردم قبلش تیک artifact scanner رو زدم
نمیدونم تستش اینطوریه که باید صبر کنم تموم بشه یا خودم باید متوقفش کنم
ولی تو مدت سه چهار دقیقه ای که تست میشد آرتیفکتی پیدا نکرد
ولی صفحه شروع کرد به نویز
فکر کنم بهش screen flickering میگن
یعنی خاموش روشن نمیشد بلکه یه نویزی در حد یک دهم ثانیه میومد و میرفت در فواصل 5 ثانیه ای
واینکه بعدش تست رو متوقف کردم
بعد از چند دقیقه تبدیل شد به بلک اسکرین(بعد از توقف تست)
بعد باز سیستم رو که روشن کردم با دو عکسی که بالاتر فرستادم مواجه شدم و پنج شیش بار پشت سرهم که سیستم رو روشن خاموش کردم همچنان همین مشکل پابرجا بود
و نکته مهمتر : یه صدایی از کارت گرافیک میومد که الان که باز تصویر درست شده اون صدا شنیده نمیشه
صدایی مثل : خِررررررررررررخِررررررر
فرصت نشد شات بگیرم فردا باز تست میکنم
اگر گرافیک همین الانش وضعیت مناسبی نداشته باشه این تست نمیتونه حکم ضربه نهایی رو داشته باشه ؟چون وضعیتش تشدید شد برای دقایقی و با ری استارت شدن تصویر درست نمیشد(البته الان باز نرمال هست) در اون چند دقیقه هم آرتیفکتی پیدا نکرد
با خروجی دیگه ای تست نکردم ولی خروجی میتونه باعث کرش درایور بشه ؟چون درایور هم کرش میکنه(البته الان درایور کرش نکرد ولی یه ده باری تو این مدت با کرش درایور مواجه شدم) و یه خطایی به این صورت که wattman تنظیمات رو به حالت دیفالت در آورده نشون داده میشه(فکر کنم wattman یه چیزی مثل msi afterburner هستش که به صورت اختصاصی برای کارت گرافیک های ای ام دی بهمراه درایور قابل استفاده هست)
مهمتر اینکه این علائم با اجرای بازی یا نرم افزار های گرافیکی مثل تست فوق تشدید میشه(همونطور که گفتم با اجرای استرس تست یه نویزی رو تصویر میومد و میرفت)
به صورت کلی رفتار الان کارت نسبت به یک هفته قبل از پایداری کمتری برخوردار هستش
Bookmarks