سلام مجدد ,ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سیستم :
والا دلیل اصلیش اینه که بنده تمام قطعات رو هم زمان تغییر ندادم که اگر اینطور بود یه i3 نسل دوازده در کنار 512 گیگ اس اس دی و یه کارت گرافیک به مراتب بهتر و پاور 600 وات تهیه میکردم
در ابتدا یک مادربرد h61 , سی پی یو i5 2400 بود که بنده کارت گرافیک رو برای اون سیستم تهیه کردم
بعد از یک مدت دیدم هم سیستم خیلی کند هستش و هم برد و سی پی یو کفاف این کارت رو نمیده در نتیجه به i3 نسل ده ارتقا دادم
و خب چون با وجود این ارتقا باز هم سیستم همچنان خیلی کند بود و با وجود دو ترابایت حافظه ای که در دسترس بود با محدودیت هم مواجه بودم تصمیم به خرید اس اس دی با فضای بالا داشتم که بین 970 pro و این اس اس دی به دلیل قیمت مناسب تر s11 رو تهیه کردم
بعد از یک مدت هم مشکل مربوط به این تاپیک پیش اومد که در نتیجش فورا پاور رو ارتقا دادم که خب بله این سیستم به همچین پاوری نیاز نداره ولی خب در آینده خیلی نزدیک احتمالا سی پی یو فعلی جاش رو به یه i9/i7 میده و گرافیک هم با rtx3070 جایگزین میشه
منظورتون از "اونم s11 " چی بود؟ اس اس دی خوبیه کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
================
بنده رم رو به صورت کامل تست کردم و متاسفانه با موفقیت pass شد
راهی برای تست vram وچود داره ؟مشکل میتونه از سی پی یو یا مادربرد باشه ؟البته بگم تستش دو ساعتو چهل دقیقه زمان برد
و مشکلات مربوط به گرافیک هم رندوم اتفاق میفته
مثلا اگر این تصویر رو(که بالاتر هم فرستادم) :
https://fastupload.io/en/Wj1sYKcz1iOKxUr/preview
داشته باشم ,سیستم رو یه ری استارت بکنم رفع میشه ولی مادامی که ری استارت نکنم ثابت روی تصویر میمونه و به هیچ عنوان جایی نمیره
Bookmarks