سلام دوستان
مدتی هستش که کارت گرافیک تحت شرایطی که پایین تر توضیح میدم کرش میکنه یا رفتار هایی از خودش نشون میده که پایین تر توضیح میدم
در ابتدا مشخصات سیستم :
mobo : b460m asus prime
psu : green 800 hp evo 800w
ram : 8gb twinmos 2666
cpu : i3 10100
gpu : rx 580 4g
ssd : xpg s11 2tb
خب از اولش شروع میکنم :
کارت کاملا معمولی کار میکرد همه چیز اوکی بود تا یک روز که بنده یه اس اس دی خریده بودم که به سیستم اضافه بشه(اس اس دی که بالاتر ذکر شده) برای اینکه ویندوز نصب کنم باید تنظیمات اولویت هارد در بوت رو تغییر میدادم که خب اوکی بود ولی بعدش چون یادم رفته بود دقیقا چی رو از کجا تغییر دادم گفتم تنظیمات بایوس رو دیفالت کنم
آقا ما دیفالت کردیم دیگه سیستم تصویر نداد,از اونجایی که این اتفاق طبیعیه باتری بایوس رو در آوردم ولی باز تصویر نداد,از روی برد بایوس رو ریست کردم باز تصویر نداد.
در نهایت بردیم یه مغازه ای جایی اولین کاری که کرد سیستم رو روشن کردن و در کمال تعجب تصویر داد ولی به این شکل :
https://fastupload.io/en/THvYxTxCI3NfPkh/preview
از تبدیل استفاده میکردن گفتن احتمالا بخاطر همونه(تبدیل hdmi به vga ) دیگه بعدش اس اس دی رو نصب کردن ما هم سیستم رو آوردیم خونه تصویر داد
ولی از اون زمان
بعضی اوقات ممکنه برید تو بازی و تصویر شروع به پَرَک پَرَک زدن کنه(تصویر نویز داره)و بعد از چند ثانیه تبدیل میشه به بلک اسکرین/بلو اسکرین
بعضی اوقات هم ممکنه ده ساعت باهاش بازی کنی و هیچ مشکلی نداشته باشه!!!
هیچ آرتیفکتی هم روی مانیتور دیده نمیشه
و اما مهم تر: بین بوت شدن ها رندوم تصویر اینطوری میشه:
https://fastupload.io/en/Wj1sYKcz1iOKxUr/preview
یعنی سیستم ممکنه بالا بیاد همه چی اوکی باشه سه روز باهاش کار کنی بازی کنی همچنان اوکی,ممکنه ری استارت کنی و با چنین وضعیتی رو برو بشی(دو تصویر بالا که تصویر اول در زمان نمایش لوگوی asus ظاهر میشه و تصویر دوم در ویندوز)
به صورت خلاصه باز تاکید میکنم : هیچ مشکلی با گرافیک تا قبل از ریست کردن بایوس نداشتم و هرچی بود بعدش شروع شده که یه ده روزی میشه
و اینکه ممکنه کارت چند روز بدون هیچ مشکلی کار کنه ولی یک بار هم به محض ورود به بازی یا روشن کردن سیستم با مشکل مواجه بشم که این مشکل میتونه دو تصویر بالا باشه میتونه نویز تصویر باشه میتونه کرش کردن درایور باشه.
اینم بگم که تو اون مرکز که بردم گفتن یکی از تنظیمات مربوط به گرافیک رو که بعد از ورود به بایوس به شکل پاپ آپ نمایش داده شده تغییر دادن
چند درایور رو از طریق DDU در safe mode نصب و حذف کردم همشون وضعیت مشابهی داشتن