علی جان حسابی شرمنده کردی داداش خود من بودم حال نداشتم همچین راهنمایی جامعی بنویسم
در مورد سوالات شما
1.صدای فن نرمال هست وقتی بازی اجرا میکنم دورش زیاد و صداشم زیاد میشه البته نه اینکه آزاردهنده باشه دور فن رو تو gpuz نمیدونم چرا نشون نمیده برنامه کاتالیستمم چند روزه باز نمیشه که دور فن رو ببینم
2.دمای اتاق الان رو 30 الی 32 هست بدجور گرمه کولر اتاقم خراب شده گاهی تا 35 میرسه که دیگه کلآ نمیشه تو اتاق موند
3. من کیسم رو چون وقت نداشتم دادم بیرون برام گردو خاکش رو تمیز کنن بعد اومدم خونه خیلی اتفاقی gpuz نصب کردم دیدم به به دما رو 114 هست خلاصه زنگش زدم فهمیدم طرف مهندسی کرده زده گرافیک رو هم باز کرده سرویس کنه خمیرش رو پاک کرده از این خمیر سفید 3تا 100 تومنیا زده بعد رفتم بازار با بدبختی یه مقدار خمیر بهتر از یه تعمیر کار حرفه ایی گرفتم که تازه خود تعمیر کاره هم گفت این خمیر خوبه اما عالی نیست نتیجه دماییش هم شد همینی که در پست قبلیم نوشتم
4. اصلآ هنگ یا ریست یا مشکل گرافیکی ندارم تا الانم اصلآ اور نکردم چه گرافیکم چه سایر قطعاتم رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان من کاتالیست رو امشب آپدیت میکنم اما بایوسش رو بلد نیستم اگه زحمتت نبود راهنماییم کن بایوسش رو آپدیت کنم البته یه عکس ازgpuz میزارم ببینم بایوسش اصلآ ورژن جدیدتر داره یانه مرسی
16163701041505912699.jpg

Bookmarks