سلام دوست عزیز چند تا سوال دارم
1- قبلا که می گی دما رو چک نکرده بودی آیا می تونی به این سوال پاسخ بدی که صدای فن الان چگونه هستش زیادتر شده یا کمتر یعنی تندتر می چرخه یا نه ؟
2- نسبت به قبلی که می گی دمای اتاقت چقدر تغییر کرده ؟ الان تو اتاقت دما تقریب چند درجه هستش؟
3- تو خودت عوض کردن خمیر سیلیکون رو دیدی؟
4-در حالت عادی دور فنت چنده؟ آیا صدای غیر طبیعی داره ؟
5- دلیل عوض کردن خمیرت چی بوده ؟
6- هنگ یا ریست که ندارید؟
7- آیا 100 درصد دور فن صدایش برایتان غیر قابل تحمل هست؟
8-کارت آیا اور هست آیا مطمئنید؟
9- چرا خمیر سیلیکونت رو عوض کردی ؟ من فکر می کنم با وجود اینکه دما رو نمی دونستی دچار هوا و هوس شدی نه :-)؟
10 - هدسینک اینها مسی هست آیا در اثر رطوبت تغییر رنگ نداره و در جاهایی لگه های سبز نزده؟
من پاسخم رو بر اساس طراحی پیش فرض رفرنس این فن می گذارم یعنی فنهای کوچک در کنار برد همچنین من 4890 نداشتم ودو تا 4850 دارم اما تجربی پاسخم رو می دم :
ببین دور این مدل فن ها از 8000 دور ماکزیمم gpu-z نباید پایین تر باشه
اولا تابسونه و اهواز و دوما دوست عزیز ببین دمای 90 حتی تا حداکثر 100 درجه دمای رفرنس این کارتها در حداکثر توان کاریشون هستش و نگرانی زیادی نباید به خاطر کارت گرافیک داشته باشی و از این نباید بالاتر بره . تنها شک من دور بالای فنت در این دما هست نباید با 100 درصد فن دمات 95 درجه باشه(البته من تهران هستم) باید مثلا با دور 50 تا 60 درصد دمات رو 90 باشه . اما دمای کارتت بدون در نظر گرفتن دور فنت کاملا طبیعیه بیشتر باید نگران تهویه کیس دمای هارد مادربورد و دمای سی پی یو و دیگر قطعات باشید که به خاطر کارتتون بالاتر نره . نه اینکه بالاتر بره کامپیوتر تون خراب می شه نه بلکه قطعاتتون کمی زودتر مستهلک می شه 10 سال کار ممکنه بشه 8 سال و یا در بردهایتتون اصطلاحا زودتر دچار قلع مردگی می شه .یا صدای فن آزار دهنده هست . در ادامه بگم دمای عادی کارتت هم در حالت عادی طبیعیه البته ای کاش دور فنت رو هم می دونستم اگه دورش بین 30 تا 40 درصد توانش هست طبیهیه . یه چیزی هم به شما بگم شما دارید از حداکثر توان کارتتون با تهویه بد اتاقتون استفاده می کنید در نتیجه خوب دما هم خیلی بالا می ره همیشه اینو در نظر داشته باشید کسانی که می خوان از حداکثر توان قطعاتشون استفاده کنند باید همیشه به تهویه کیس و انتخاب طراحی فن و کولینگ و قطعاتشون و پاور در ابتدا توجه کنند .
کارهایی که می تونید بکنید اینه که ابتدا هدسینک فنتون تمیز باشه .اور نکنید نکنید . کاتالیست و بایوس رو آپدیت کنید .کنار در کیس یک عدد فن بگذارید (side - fan) بعد دمای اتاقتون رو خنک تر کنید شما اگه ده درجه دمای اتاقتون پایین بیاد خوب ده درجه هوایی که داخل کیس می شه . اسلایتی که کارت گرافیک رو گذاشتید اسلایتی باشه که از پاور یا سی پی یو فاصله داشته باشه . اینو در نظز داشته باشید وقتی تو سربالایی می رید آمپر ماشین بالاتر می یاد خوب کارت گرافیکتون هم در گیم های سنگین همینطور هستش و جای ناراحتی نداره . بعد اینکه شما بردهای مادر برد یا جاهایی که قطعه نسب می شن اینجوری نیست که با حرارات 100 تا 150 درجه آب بشه این بردها بسیار به دما مقاوم هستند . قطعات امروزی بسیار هوشمند هستند مادر بردها و یا کارت گرافیک ها وقتی چیزی غیرطبیعی باشه سیستم ریست می شه حتی در مادر بردهای جدید می تونید با ثابت نگه داشتن دما فرکانس هسته تغییر کنه. در آخر دوستان هیچوقت با هدف اینکه خمیر سیلیکون رو عوض کنم دما بیاد پایین این کار رو نکنید اولا تعویض خمیر سیلیکون تاثیر آنچنانی نداره کسانی که فن رو باز می کنن هدفشون تعویض خمیر نیست هدفشون پاک کردن هدسینکه که در آخر مجبورن خمیر هم بزنن خمیری که خود کارخونه می زنه و دربازار بسیار کم به نام خمیر آلمانی معروفه مثل برچسب می مونه و بسیار یک نواخت رو کارت می چسبه که شما هیچ وقت مثل اون نمی تونید خمیر بزنید زیرا در بهترین حالت خلل فرج گرد و خاک و کثیفی دست باقی می مونه. شما هم نگران نباشید مراقب دمای سیستمتان باشید ولی بانگرانی که بیشتر وسواس هستش لذت استفاده از کامپیوتر را از بین نبرید . این نگرانی بیشتر کاذب هستش احتمالا قبلا هم دمات همین اندازه بوده و حساس شدی ، همه قطعات امروزه داغ هستند سی پی یو ها در حالت رندر با فن طبیعی به 70 تا 80 .

Bookmarks