دوست من دمایش دمای رفرنسش رو در سایت ها نگاه کن فکر کنم تقریبا همین هست دور فن رو چک کن مثلا 4850 ایسوز من 15000 دور هست که کارتهایی که فنشون ضعیف می شه کمتر می چرخن .مثلا دمای کارت رفرنس 4850 81 درجه در استدبای و 95 درجه در لود هست اما شرکت ها برای اینکه بتوانند یک تعادلی بین صدای فن و حرارت برقرار کنند معمولا در بایوس و کاتالیست دمای رفرنس رو ترجیح می دهند و دور فن رو حداقل نگه می دارند من چند راه حل پیشنهاد می کنم 1- به سایت شرکت سازنده برو و با پیدا کردن کارتت آخرین بایوسش رو آپدیت کن که بسیار راحت و خودکار هست 2- سپس به سایت AMD برو و آخرین کاتالیست رو دانلود کن من آدرس win7 and 8 64 بیت رو برات می زارم http://support.amd.com/us/gpudownloa...w_win8-64.aspx 3
3- در حالت بازی و کار سنگین می تونی بعد از نصب نرم افزار کاتالیست دستی دور فن رو بالا ببری مثلا پیش فرض خودش 20 هست تو بزار رو 40 یا 50 اما چک کن مثلا وسط کمی بازی alt tab رو بزن سریع نرم افزارت رو که از قبل باز کردی منظورم کاتالیسته دما رو ببین . با این کار دور فن رو با دمای دلخواهت تنظیم کن . ولی چون دستی هست حتما چک کن .
4- در حالت عادی و نرم افزارهای دیگر دما اونقدر بالا نمی ره خودت به صورت دستی دور فن رو با دمای دلخواه و صدای قابل تحملت تنظیم کن مثلا برایی من 4850 هست دور فن رو از پیش فرض 20 که روی 80 بود گذاشتم روی 35 دما روی 65 هست
کار مهم دیگر این است که از تمیز بودن هدسینک داخل فن مطلع شو من اهدسینک هایی رو دیدم که گرد وخاک آنقدر جمع شده اند چیزی شبیه موکت شده اند که تردد هوا رو غیر ممکن می کنه اگر کارت به اینجا کشید یرو تو یوتیوب رو سرچ کن معمولا ویدئوهایی درباره باز کردن کارت و تمیز کردن هدسینک و خمیر زدن و یا گریس زدن فن 5870 پیدا می کنی همچنین جای پیچهای مخفی طریقه باز و بسته کرن رو می بینی . که بسیار موثر هست . در ضمن مهمتر از همه در بخش 4 ،تمیزی هدسینگ هست خمیر سیلیکون تنها ارتباط دهنده gpu با هدسینگ هست یعنی فاصله بین این دو را جبران می کند وگرنه فی نفسه جنسیتش خیلی تاثیری نداره ولی باز هم جنس خوب بهتر است من خمیر سیلیکون کول مستر که از بازار رضا نمایندگی اش به قیمت تقریبا 20 هزار می تونی تهیه کنی در مرحله بعد deep cool از خمیر سیلیکون شرکتهایی که معتبرن و فن می سازن استفاده کن و خاکستری باشه از این سفیدهای یک قرونی اصلا استفاده نکن .

Bookmarks