بله gt هست و مشخصات دقیق
NVIDIA GeForce 840M - NotebookCheck.net Tech
سلام ، لپ تاپم یه کارت گرافیک انویدیا داره که 840m 4GB حالا من موندم این gt هست یا نه ؟ از پشتیبانی آنلاین انویدیا پرسیدم گفتش gt هست ولی انویدیا به جای gt فقط مینویسه geforce - تو بعضی از سایت ها نوشته بودن gtx !!!! تو اکثر بنچمارک ها نوشته بودن که این کارت گرافیک mid هست ولی من watch dogs را باهاش رو high ( بعضی از تنظیماتش رو ultra ) خیلی راحت میارم حالا موندم از کجا بفهمم بازی های دیگه رو چجوری میاره ؟!!! جالب اینجاست که تو جاهای گرم نمیتونم بازی کنم - تو تابستون watch dogs را روی low هم نمی آورد ولی از وقتی که هوا سرد شد watch dogs را با همون تنظیماتی که بالا گفتم خیلی راحت و بدون لگ میاره - البته رو اولترا هم میاره ولی تو انفجار ها یه خورده لگ دار میشه :D سایت یا نرم افزاری هست که بگه بازی ها رو باتوجه به قدرت سیستم با چه تنظیمات و فریمی میتونم اجرا کنم ؟ ببخشید زیاد شد
|
بله gt هست و مشخصات دقیق
NVIDIA GeForce 840M - NotebookCheck.net Tech
mohammadh22 (05-11-15)
ممنون ولی تو این سایت قبلا رفته بودم نوشته watch dogs را روی medium با 20 فریم میاره درصورتی که کاملا اشتباهه یا بازی Battlefield 4 که نوشته رو اولترا با 11 فریم میاره درصورتی که من با 40 - 50 فریم بازی کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سخت افزارهای دیگه هم دخیل هست . این که از چه پردازنده ای و چه رمی براش استفاده کنه هم مهم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadh22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammadh22 (05-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks