سلام
من یک کارت asus ph-gtx1650-04gd6 گرفتم و هرچی گشتم دیدم جای کانکتور 6 و 8 پین pci-e نداره!
با توجه به قدرت این کارت و oc و gddr6 بودن ، این کارت از کجا برق مورد نیازشو تامین میکنه؟
سلام
من یک کارت asus ph-gtx1650-04gd6 گرفتم و هرچی گشتم دیدم جای کانکتور 6 و 8 پین pci-e نداره!
با توجه به قدرت این کارت و oc و gddr6 بودن ، این کارت از کجا برق مورد نیازشو تامین میکنه؟
|
اگر در انتهای کارت وجود نداره نیازی نیست .طراح بر اساس توان مصرفی تصمیم میگیره کانکتور PCIE بگذاره یا نه و در مدل شما حتما نیازی به تغذیه اضافی نبوده است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.rast برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی نمیتونه اندازه 1650 های سری های دیگه مثل rog و tufعملکرد داشته باشه و ضعیف تره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی نمیتونه اندازه 1650 های سری های دیگه مثل rog و tufعملکرد داشته باشه و ضعیف تره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ضعیف تره مرجوعش کنم یکی دیگه بگیرم
ضعیف تر نیست . بنچمارک ها این کارت را با کارت های دیگه مقایسه کنید . نگران پرفورمنس کمتر نباشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط m.rast برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
m.rast (12-11-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks