هدفتون گرفتن خروجی اضافه هست یا افزایش بازدهی ؟
بیشتر توضیح بدید تا راهنمایی دقیقتری داشته باشم .
سلام خدمت همه دوستان
من میخواستم بدونم چطوری میتونم یک کارت گرافیک دیگه به سیستمم اضافه کنم.
ایا رید و شیر میشه دوتا کارت گرافیک؟
ایا باید هم نام و هم مدل باشن؟
کلا قانونش چیه؟
Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk
CPU: intel Core i7 5820K
RAM: G.Skill 16G bass 3000 cl 15
VGA: Msi Gforce GTX580 Lightining
MAIN: Giga x99 ud5 wifi
|
SOHR@B (16-09-15)
والا طبق راهنمایی شما با شرکت اواژنگ تماس گرفتم جهت کارت تاندربولت که اطلاعاتی که دریافت کردم متوجه شدم وارد ایران نکردن و اطلاعاتی در مورد این کارت جهت خروجی گرفتن ندارن همون اطلاعاتی عمومی که گیگا داره داشتن بنابر این دیدم فعلا کسی اطلاعاتی نداره گفتم برای گرفتن خروجی بیشتر برم سراغ این امر البته یکار دیگه هم میشه کرد که مثلا کلا این کارت و بفروشم برم دنبال کارت گرافیک که خروجی بیشتر میده حالا نظر شما رو میخواستم بدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما میتونی یک گرافیک دیگه هم برای گرفتن خروجی استفاده کنید . لازم نیست مشابه کارت فعلی باشه . روی اسلات دیگه pcie نصب میشه. اگر برای خروجی لازم دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم این کارت میباشد Gigabyte GTX 950 OC 2GB
این کارت گرافیکی که شما لطف کردید معرفی کردید توانایی دو خروجی همزمان رو داره کارت خودمم 2تا خروجی داره یعنی میشه با نصب این کارتی که شما میگید با کارت خودم 4 تصویر مجزا از سیستم گرفت؟
بله لیست نسبتا کاملی از خروجی ها هم دارد
DVI-I / Dual-link DVI-D / HDMI / DisplayPort
- - - Updated - - -
بله لیست نسبتا کاملی از خروجی ها هم دارد
DVI-I / Dual-link DVI-D / HDMI / DisplayPort
|
حالت crossfire چیه؟ وقتی میگن این کارت گرافیکها در حالت crossfire کار میکنه؟
alireza.kish (16-09-15)
ایا میشه از یک کارت amd و از یک کارت nvidia استفاده کرد بطور همزمان؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میشه مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks