سلام. من یک لپتاپ لنووو دارم با کارت گرافیک nvidia gt 630m
خودش یک پورت vga و hdmi داره و الان دو تا مانیتور بهش وصله.
میخوام دوتا دیگه هم اضافه کنم و همزمان 4 تا مانیتور بهش وصل باشه.
میخواستم ببینم شدنیه؟ روشی یا ترفندی وجود داره؟
ممنون.
سلام. من یک لپتاپ لنووو دارم با کارت گرافیک nvidia gt 630m
خودش یک پورت vga و hdmi داره و الان دو تا مانیتور بهش وصله.
میخوام دوتا دیگه هم اضافه کنم و همزمان 4 تا مانیتور بهش وصل باشه.
میخواستم ببینم شدنیه؟ روشی یا ترفندی وجود داره؟
ممنون.
|
سلام
خیر دیگه امکانش نیست
اگر لپ تاپتون تاندربولت داشت میشد
که نداره
تنها راه دیگه اتصال بصورت بی سیم هست
برای مثال اگر تلویزیون ساخت 7-8 سال اخیر برندای معتبر رو داشته باشید میتونید بصورت بی سیم بهش وصل شید
یا اگر مانیتور دیگه ای که به سیتم وصله هم همینطور
اگر مانیتور تنها باشه باید یک دانگل وایرلس اچ دی ام آِی بگیرید براش تا بشه بی سیم بهش وصل شد
البته بگم این مدل اتصال توی رزولوشن و رفرش ریت محدودیت داره و تاخیرش بالاست و به درد کارایی که به سرعت پاسخدهی پایین نیاز دارن نمیخوره
شما همین الان دارید عملا سه تا تصویر همزمان میگیرید، خود لپ تاپ + 2 تا دیگه!
حتی توی پی سی هم گرافیکای تا 1050 تی آی حتی 3 تا تصویر همزمان بیشتر نمیتونن بدن
و کارتای دیگه حتی تا 4090 هم تا 4 تا همزمان میتونن بدن فقط!
شما اینجوری که میگید به 5 تا نیاز دارید (چون دو تا وصله الان یکی هم مانیتور خود لپ تاپ 3 تا ، دو تا دیگه هم میخواید وصل کنید)
که در این صورت باید از گرافیک داخلی پردازنده هم تصویر بگیرید توی پی سی (که تا 3 تا اونم میتونه بده)
پس با لپ تاپش شما امکانش نیست کلا
اگر لپ تاپ دیگه هم بگیرید باید تاندربولت ساپورت کنه بعد یک هابی که چند خروجی بده (که خیلی هم گرونه خود اون هابه) براش بگیرید تا بشه
To improve is to change. To perfect is to change often
Rking (12-09-23)
من از صفحه نمایش خود لپتاپ استفاده نمیکنم. لپتاپ حالت سرور پیدا کرده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون دوتا صفحه نمایش دیگه رو با دانگل وایفای میشه وصل کرد به همین لپتاپ؟ ساپورت میکنه؟ واگر بله چه مارکی بگیرم.
خب این که از صفحه نمایش خودش استفاده نمیکنید فرقی ایجاد نمیکنه، میتونید استفاده کنید و مانیتور سومی داشته باشید، استفاده نکردنش امکان خاصی بهتون نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر با دانگل وای فای نمیشه، یک دانگل وایرلس اچ دی ام آی میخواد که قیمتشم بالاست مثلا برای خود مایکروسافتش دو تا ورژن داره یکی 4 میلیون یکی 6 میلیون
اما برندای متفرقه هم دارن با قیمتای کمتر اما هم قطعیشون زیاده هم برای استفاده کوتاه مدت فقط مناسبن واگر بخواید همش وصل باشه بعد نیم ساعت یک ساعت داغ میکنن و قطع میشن
همچنین از رفرش ریتای پایین مثل 30 هرتز پشتیبانی میکنن،
وگرنه دانگل وای فای که برای کار دیگه ست اصلا و به کجای مانیتور اصلا میخواید وصلش کنید؟ (اونایی هم که یو اس بی دارن برای هاب هست نه تصویر (به جز معدود مانیتورهایی که تایپ سی دارن و با اون هم تصویر میدن)
Rking (12-09-23)
من یکی از مانیتور هام تایپ سی ساپورت میکنه. منتها با hdmi وصل شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونم اینو با کابل type c وصل کنم به هاب؟
و این پورت hdmi رو به مانیتور سوم وصل کنم.
و مانیتور چهارم رو هم مثل همین type c بگیرم و از طریق هاب اونم وصل کنم؟
از نظر فنی توانایی تصویر گرفتن وجود داره با این کارت گرفیک؟
فقط یک generic bilboard device اضافه شده توی device manager
|
سلام مجدد.
مانیتور من msi مدل MD271P هست که تایپ c ساپورت میکنه.
کابل تایپ c اصل گوشی سامسونگ رو وصل کردم بهش که دیتا هم داره.
منتها تصویر نمیده با تایپ c
مشکل چیه
و مورد دیگه هر دو مانیتوری که فعلا وصل شدن با HDMI و VGA هر دو DISPLAY ADAPTER شون INTEL هست و هرچی سعی میکنم بندازم روی Nvidia نمیشه. راه حلی داره؟
تایپ سی لپ تاپتون از قابلیت خروجی تصویر پشتیبانی نمیکنه.
صرف تایپ سی بودن کافی نیست.
مخصوصا لپ تاپای قدیمی مثل برا شما که تازه تایپ سی اولی روشون بود
- - - Updated - - -
فقط سری های اس و نوت (اونم نه قدیمیاش) سامسونگ از این حالت پشتیبانی میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rking برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و حتی جدا از تصویر با قابلیت سامسونگ dex میشه به عنوان یک پی سی اندرویدی باهاشون کار کرد
Rking (12-09-23)
ممنون از پاسختون امکان تغییر اداپتور مانتیور ها به nvidia نیست. اگر راهی هست بگید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه الان تنها راه باقی مونده چیه؟ فقط دانگل wifi به hdmi جواب میده؟
رفرش ریت بالایی نمیخوام . فقط رزولوشن full hd رو بده و رفرش 60 فریم خوبه. 30 فریم هم فکر کنم جواب گوی کارم باشه.
و اینکه به عنوان یک راه دیگه چی پیشنهاد میکنید؟ مثلا خرید یک لپتاپ دست دوم که hdmi و vga داشته باشه؟ یا اینکه کلا بیخیال دستگاه های ویندوزی بشم یک مک بوک پرو بخرم که 4 تا مانیتور ساپورت میکنه؟ یا یک pc جمع کنم. از هزینه کم به زیاد اگر پیشنهاد بدید ممنون میشم چه راه حل هایی داریم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks