با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه کارت Sapphire 6900XT Nitro Plus رو به صورت کارکرده خریداری کردم. زمان خرید کارت تست شده و الان هیچ مشکلی نداره.
دما تو 6 دقیقه تست فورمارک با قدرت 8X حدودا 75 درجه و دمای هات اسپات کارت هم حدودا 87 درجه.
دماش تو گیمها با تنظیمات اولترا حدود 70 و نهایتا 75 درجه میشه.
اختلاف دمای کارت با دمای هات اسپاتش هم در فشارهای بالا حدودا 12 درجست.
با توجه به سابقه کارت و به احتمال خیلی بالا ماین شدن کارت در استفاده قبلی، میخواستم به صورت تخصصی راهکارهای موجود رو برای کاهش نسبی فشار کارت و افزایش طول عمرش رو ازتون یاد بگیریم.
اینرو هم اضافه کنم که بنده از کارت بیشتر برای نرم افزارهای گرافیکی استفاده میکنم و باهاش تقریبا گیم بازی نمیکنم و کاهش مثلا 50 فریم برام توی بازیها اصلا مهم نیست و مهم اینه که کارت نسبتا خنکتر کار کنه و فشار کمتری روش باشه.
روشهایی که شنیدم اینا هستن: آندرولت کردن که من فقط با نرم افزار AMD Adernalin بلدم و یکبار که آندولت کردم باهاش بار بعد که سیستم رو ریستارت کردم آندرولت نشده بود! نمیدونم از بایوس سیستم هم میشه اینکار رو انجام داد یا نه؟ بهترین راه برای آندرولتش چیه؟
روش دومی که شنیدم اقدامات از طریق بایوس و تغییر اون هستش، حتی شنیدم که میشه بایوس برندهای دیگه رو هم روی کارت زد اما روش دقیقش رو نمیدونم. اینم بگم که کارت خودم دو تا بایوس داره که از طریق یه سویچ کوچک میشه به سه حالت تغییرش داد.
روش دیگه همکه دیدم افزایش سرعت فن هستش که به نظرم در بلند مدت به فنهاش میتونه آسیب بزنه...
بیشتر دنبال اینم که فرکانس کاری کارت رو کمی کاهش بدم که به واسطه فرکانس پایینتر فشار کاری و دمای کارت کمی پایینتر باشه.
Bookmarks