سلام
من لپتاپمو روی یه تلویزیون ایکس ویژن با کابل HDMI وصل کردم
متاسفانه تصویر خش داره گاها خطوطی روی تصویر ایجاد میشه و مکث داره تصویر . و صدا هم با نویزه. انگار خش داره
تنظیمات خاصی داره واسه رفع مشکل ؟
سلام
من لپتاپمو روی یه تلویزیون ایکس ویژن با کابل HDMI وصل کردم
متاسفانه تصویر خش داره گاها خطوطی روی تصویر ایجاد میشه و مکث داره تصویر . و صدا هم با نویزه. انگار خش داره
تنظیمات خاصی داره واسه رفع مشکل ؟
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
|
|
بعید میدونم تنظیمات مشکل رو حل کنه . ببینید روی تلویزیون یا مانیتور دیگه هم به این شکل هست یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا مشکل در تلویزیون شماست
alireza771 (14-07-19)
درسته. تست کردم دیدم مشکل از تی وی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تلویزیون پورت VGA هم داره. از تبدیل HDMI به VGA استفاده کنم درست میشه؟
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
این رو باید تست کنید .ممکنه جواب بده ممکنه هم ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks