از دوستان کسی شماره تلفن نمایندگی Sapphire در تهران رو نداره ؟ یا فروشنده ای که موجودیش کامل باشه ؟
با سپاس
از دوستان کسی شماره تلفن نمایندگی Sapphire در تهران رو نداره ؟ یا فروشنده ای که موجودیش کامل باشه ؟
با سپاس
|
سافایر نمااینده درست درمونی نداره ( 2 تا نماینده داشت که به دلیل مشکلات داخلی بسته شدند )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان شرکتهای زیادی مثل الماس ایران دارند سافایر وارد میکنند
توی نت سرچ کن تلفنش را پیدا میکنی
*MoJtAbA* (14-04-14), rainyman13 (13-04-14)
سپاسگذارم دوست گرامی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (14-04-14)
مدل که بستگی به مشتری داره ... دنبال نمایندگی بودم برای همکاری که پیدا کردم ... دوست عزیز اولین انجمنی نیست که عضو هستم اگر قطعه خاصی مد نظرم بود حتمآ مزاحم شما هم میشم
پس فروشنده هستین؟!
شمایی که فروشنده هستین و اولین انجمنی هم نیست که عضو شدین به قول خودتون، ازتون انتظار بیشتری برای رعایت این نکات جزئی میره!
می بایست یک تاپیک بزنید (با عنوان مثلاً دعوت به همکاری جهت تامین کنندگی کالا) و موارد از این دست که در اون برندهای مورد نیازتون رو در قالب یک لیست ایجاد کنید که آقا همکار یا نماینده ی این برندها رو جهت همکاری در فروش و بازاریابی نیاز دارم یا دعوت به همکاری با شخص اینجانب رو می کنم و ... .
نه اینکه برای هر برند، تاپیک جداگانه بزنید!
*MoJtAbA* (14-04-14)
|
تاپیک رم و گرافیک رو یک جا قرار نمیدن ... توی 120% از فروم های ایرانی موضوع جابجا میشه ... من مشکلی در پست هام نمیبینم با سپاس
nima_hl (14-04-14)
اگه تهران تشريف داريد پاساژ ايرانيان زيرطبقه همكف نبش كافه يه مغازه هست 80 درصد محصولاتش سافاير هست
*MoJtAbA* (15-04-14), rainyman13 (15-04-14)
مچکرم ... مشکل من اینه که تهران نیستم ... اگه شماره تلفن دارین از این فروشگاه برام پخ کنید ... با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ندارم ولي هروقت اونوري رفتم چشم
rainyman13 (15-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks