سلام دوستان من امروز مانیتور Lg 23MP65hq رو خریداری کردم و به شدت ازش ناراضی هستم . این روشنایی صفحه ای که داره و رنگ مانیوتر (رنگ بنده منظورم نیست رنگ داخل خود مانیتور برای نمایش هست) بسیار افتضاح هست . طوری که من که وارد یک صفحه سفید میشم اصلا نمیشه توی اون صفحه نگاه کرد .یعنی یک جورایی خیلی خیلی کم مانیتور به قرمز میل میکنه و جالبه که در حالت ریست فکتوری برایتن(روشنای صفحه مانیتور) روی 100 تنظیم میشه (بالاترین درجه) در حالی که روی صد اصلا اینقدر نور زیاده که آدم نمیتونه نگاه کنه توی مانیتور ... من اوردمش برایتن رو روی 80 یکم بهتر شد اما بازم واقعا داره اذیت میکنه توی صفحات سفید ... طوری هست که مثلا با اینکه روی هشتاده وقتی میخوام با تبلت از مانیتور عکس بگیرم که ارسال کنم عکس که گرفته میشه دور مانیتور کلا سیاه می افته (از شدت نور خود مانیتور ) .. رنگ داخلی هم به صورت نرمال روی warm تنظیم شده و زیرش درصد سه رنگ رو همه رو 50 زده ... یعنی در کل از تنظیمات پنل به نظر میاد همه چیز در قسمت رنگ ها به صورت 50 50 استفاده شده اما واقعا نوری که این داره با اینکه حتی تاریک هم بشه اذیت کننده هست .. به نظرتون این مانیتور مشکل داره؟