عکس بگیرید . بهتون نظرکامل میتونم بدم . اینطوری نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi2565 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان...
مانیتورم ی مدتی بود که یک قسمتش خط های موازی رنگی میشد یعنی اگه مانیتور رو به سه قسمت تقسیم کنیم قسمت سمت راست خط های موازی رنگی میسد ؛ اوایل با ی بار خاموش روشن کردن مانیتور درست میشد ولی بعد ی مدت دیگه درست نشد ...
دوتا نمایندگی بردم بدون اینکه مانیتور رو ببینن گفتم غیره قابل تعویضه ، ولی یکی گفته یا با 20 30 تومن درست میشه یا پنلش که 100 تومنه رو تعویض میکنن...
میخواستم بدونم واقعا میشه درست کرد یا نه؟؟؟
|
عکس بگیرید . بهتون نظرکامل میتونم بدم . اینطوری نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi2565 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (29-03-15)
متاسفانه مانیتور در دسترسم نیست... میتونین ی نظری با این توضیحات بدین؟؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم این مشکل رو دارم. البته من خیلی پیگیری کردم ظاهرا تعمیر نمیشه و البته شاید تعویض پانل هم مقرون به صرفه نباشه. حداقل به من اینطوری گفتن.
فکر کنم دوستمون هم مشکل مشابهی دارن. من عکس مانیتور خودم رو گذاشتم.
حالا یک سوال. در حال حاضر از لحاظ توجه ویژه به کیفیت پانل در کنار سایر خصوصیات کدوم مانیتور موجود در بازار رو در رنج 19 تا 22 اینچ معرفی می کنید؟
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (16-04-15)
|
بله کلا همیشه هست. در هر شرایطی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطف می کنید سوال من رو هم جواب بدید:
در حال حاضر از لحاظ توجه ویژه به کیفیت پانل در کنار سایر خصوصیات، کدوم مانیتور موجود در بازار رو در رنج 19 تا 22 اینچ معرفی می کنید. راستش مانیتور فعلی حدود 2.5 سال بیشتر کارد نکرد و اینطوری شد که دارید می بینید. دیگه طاقت ندارم مانیور بعدی هم با گذشت یه زمان کم به این روز بیافته!
پنل IPS LGبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (16-04-15), SMHD (16-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks