شما با توجه به اپشن هایی که مد نظرت هست و بودجه ای که دارید . باید انتظارات خودت رو تعدیل کنی و یک مدل که نزدیک تر به انتظارات هست خرید کنی .مدلزیر عالیه
http://www.maadiran.com/1168_Monitor_IPS25UM65.aspx
شما با توجه به اپشن هایی که مد نظرت هست و بودجه ای که دارید . باید انتظارات خودت رو تعدیل کنی و یک مدل که نزدیک تر به انتظارات هست خرید کنی .مدلزیر عالیه
http://www.maadiran.com/1168_Monitor_IPS25UM65.aspx
I M A N (08-01-15), kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون امید جان ؛ راستی مانیتوری که زمان پاسخ دهی اون پنج میلی در ثانیه برای بازی مناسب می باشد یا نه؟
بله 5 میلی ثانیه مشکلی برای گیم ایجاد نمیکنه . به نظرم مناسبترین مورد همین مدل الجی هست که معرفی کردم . به دلیل رقابت با اسوس قیمتش هم به شدت مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (08-01-15), kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-15), M3RS4D 50062 (09-01-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنمایتون
من وقتی قیمت مانیتور LG 25UM65 با مانیتور ASUS PB278Q مقایسه کردم ، نزدیک به یک میلیون اختلاف داشت ، آیا می توانید بفرمائید مانیتور ASUS PB278Q از لحاظ فنی چه ویژگی های برتری نسبت به مانیتور مدل LG دارد.
در آخر بین این دو مدل کدام مدل را پیشنهاد می کنید. برای بازی می خواهم با کیفیت مناسب
I M A N (09-01-15)
تفاوت ها روی کاغذ مهم نیست . شما میتونی با مراجعه به نمایندگی های الجی تو بازارهای کامپیوتر کیفیت الجی رو ببینی . نظر من هم روی الجی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (09-01-15), kazaroonishahrsakhtafzar (09-01-15)
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما با خرید مانیتور LG 25UM65 کدام یک از کارت گرافیک های زیر را بخرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) خرید یک عدد کارت گرافیک GTX 970
2) SLI کردن دو عدد کارت گرافیک GTX 970
3) خرید یک عدد کارت گرافیک GTX 980
4) SLI کردن دو عدد کارت گرافیک GTX 980
در صورتی که پیشنهاد دیگری دارید لطفاً رائه کنید.
|
|
بستگی به بودجتون دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدم هرچقدر کارت گرافیک قوی تر بخرین ,خوب قاعدتا قدرت بیشتری تو اجرای بازی دارن.
kazaroonishahrsakhtafzar (12-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks