با سلام
درست این بخش مربوط میشه به کارت گرافیک البته سوال اصلی من هم در این رابطه هستش ولی اگه اجازه بدید بصورت کلی تر چند تا سوال دیگه هم اینجا ببپرسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
دوستا تا زگیه یه دستی به سیستم کشیدم و حدود 9 تومن خرجش کردم اما چند تا مشکل داره من رو اذیت میکنه.
اول اینکه این مشخصات سیستم من هست:
سوال اول من:کد:Motherboard: Rampage V edition 10 Processor: Intel(R) Core(TM) i7-6850K CPU @ 3.60GHz (12 CPUs), ~3.6GHz Cooler: Green Water cooler 360 Card name: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 1070 - 8gig Memory: Corsair vengeance 32Gig ( 2x16) Power: Green 850 OC+
کارت من چراغ مربوط به پاور سوپلایش همیشه چشمک زن هستش ( همون که کنار کانکشن هشت پین کارت قرار داره ) که نشون دهنده ولتاژ نادرست به کارت هستش فکر میکنید مشکل از کجا میتونه باشه امکان این هستش از
خود کارت باشه یا مربوط میشه به پاور؟ ایا ادامه دادن با این حالت به کارت صدمه میزنه؟
ارور مربوط به این تو سایت گیگا میگه: PCI-E voltage is unstable
این هم ادرسش تو قسمت Smart Power LED indicators :
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce® GTX 10 Series - GeForce® GTX 1070 G1 Gaming 8G
سوال دوم:
واتر کولر که نصب کردم سوکت مربوط به المنتش 3 پین بود و مال فن هاش 3 تا 4 پین جدا داشت که در مجوع با تبدلهای رابطی که داشت جمع میشد به یک 4 پین بعد من اون 4 پین فن ها رو به CPU_OPT بستم اما مال المنت که 3 پین بود طبق گفته دفترچه کولینگ باید به CPU_FAN ببندم اما همه سوکتهای مربوط به فن رو مادربرد 4 پین هستش همینطور مال سی پی یو البته من هم همینطوری رو سوکت 4 پین CPU_FAN اون رو بستم ایا اینکار مشکلی ایجاد میکنه؟ ایا راهی هستش که بشه این 3 پین واتر کولینک رو به 4 پین تبدیل کرد؟ ایا بستن سه پین واتر رو 4 پین سی پیو فن مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سوال سوم:
فن های واتر کولینک از همون اول روشن شدن سیستم شدیدا با دور تند شروع به کار میکنن که نویز زیادی ایجاد میکنه ایا این کار طبیعیه یا نیاز به تنظیمات خاصی داره؟ ( این مشکل حل شد )
راستی این عکس واتر کولینگی که دارم:
http://www.shahrsakhtafzar.com/fa/im...CIER-120/1.jpg

Bookmarks