سلام و عرض احترام خدمت دوستان

دوستان مشخصات سیستم بنده به شرح زیر هست و مشکلی دارم . بنده این سیستم رو تازه جمع کردم و فعلا براش گرافیکی نگرفتم و در حال حاضر بدونه گرافیک هست من برای این که این سیستم رو تست کنم و ببینم تا چه حدی میتونه گیم ها رو ساپورت کنه چندتا گیم روی سیستم نصب کردم . یکی کالاف دیوتی بلک آپس 2 رو نصب کردم خیلی راحت باز کرد بعد کالاف نسخه ghost رو هم نصب کردم با کیفیت پایین اجرا کرد ولی وسط بازی کلا اومد بیرون و خطا داد سرعت بازی و فریم مناسبی هم نداشت متاسفانه در حالی که Assassin's Creed Rogue رو نصب کردم گرافیک بسیار بالاتری نسبت بهش داشت و بسیار روان تر از اون اجرا کرد و بدونه مشکل بود بعد اتفاق جالبی که رخ داد این بود بازی بسیار سبک تر از این چندتا بازی رو نصب کردم متاسفانه ساپورت نکرد اونم pes16 بود که وقتی میخوام اجراش کنم میگه سیستم ( گرافیکت ) کمه برای همین ممکنه مشکل رخ بده که من ادامه رو میزنم ولی وارد که میشه یه لحظه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون ! مسئله ای که هست اینه که چرا همچین اتفاقی رخ میده ؟ این گیم که سبک تر از بقیه گیم هایی هست که ساپورت کرده .

مشخصات سیستم :

مادربرد : z170-pro
رم : DDR4 2400 4GB
سی پی یو : i3 6100
بدونه گرافیک !
ویندوز 10

سوالاتی که مطرح هست :

1. همانطور که در تصویر هم میبینید کلا حافظه گرافیکی رو 128 زده در حالی که من این بخش رو از طریق بایوس به 512 تغییر دادم . چطور میتونم این بازی رو بدونه مشکل در این سیستم تست کنم ؟

http://movieo.ir/wp-content/uploads/Capture-2.png

2. داخل بایوس حافظه گرافیک رو از طریق رم افزایش دادم و بیشتر از 512 گزینه ای نداشت آیا اگه یک رم 4 گیگ دیگه هم اضافه کنم یا رم سیستم رو به 16 گیگ تغییر بدم آیا میشه از داخل بایوس به حافظه گرافیک بیشتر از 512 اضافه کرد ؟ چون در حال حاضر ارتقای حافظه گرافیکی داخل بایوس تنها تا 512 بود بیشتر از این گزینه ای نداشت !

3. با این سیستم تا چه حدی میشه گیم هارو اجرا کرد در واقع این سیستم توانش چقدر هست ؟ مثلا چه نوع گیم هایی رو میشه باهاش اجرا کرد ؟ کسی تجربه در این زمینه برای تست چنین سیستمی داره ؟

4. اگر بعد ها بخوام یک گرافیک برای این سیستم تهیه کنم چه گرافیکی رو پیشنهاد میکنید ؟

5. به نظر شما به جای خرید گرافیک اگه رم ها رو افزایش بدم کافی نیست ؟ نمیتونه با رم مثلا 16 گیگ تمام گیم های موجود در بازار رو در حد قابل قبولی اجرا کنه ؟

از تمام عزیزان به خاطر پاسخ هایشان پیشاپیش سپاسگزارم .