مشخصات گرافیک دستگاه ؟
سلام خدمت دوستان گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده توی ویندوز 10، با گرافیک خیلی مشکل دارم
وقتی میخوام مدل کارت گرافیکم رو ببینم، این مدل میاد
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
|
نمی دونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط اینجوری مدلش رو میبینم
شما حداقل باید مدل اولیه رو اعلام کنید تا بشه راهنماییتون کرد اگه جبعه کارت رو دارید روش نوشته اگرهم ندارید همون طور که امید عزیز گفتند از روی خود کارت سیستم رو خاموش کنید و در کیس رو بازکنید باید روی کارت یه لیبل باشه و روی اون مشخصات نوشته همون رو اعلام کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza-norouzi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات کارت گرافیکم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان لطفاً راهنمایی کنید
|
این مشخصات گرافیک آنبرد هست دوست من شما اول بگید کارت مجزا دارید یا نه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza-norouzi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزتون 32 بیت یا 64 بیت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza-norouzi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
32 بیتی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks