سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Javad901 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه blue screen viewer را نصب کنید . لاگ برنامه را اسکرین شات بگذارید .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Javad901 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه blue screen viewer را نصب کنید . لاگ برنامه را اسکرین شات بگذارید .
Javad901 (17-12-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
برنامه رو نصب کردم ولی این صفحه آبی هیچگونه لاگی در برنامه و در خود فایل windows نمیسازه. تنها کاری که میتونم بکنم اینه که از صفحه با موبایل فیلم بگیرم
خوببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Javad901 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط کد رو لازم داریم
شماامکان تست گرافیک روی سیستم دیگه دارید ؟
یا تست با یک پاور دیگه
همچنین . اسلات را با اسپری خشک و مسواک تمیز کنید . پایه های گرافیک هم با مداد پاک کن نرم تمیز کنید .
ولی دو مورد اول در الویت هستند .
Javad901 (17-12-20)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه کد خاصی همراه ارور نیست.
فقط همین عبارت هست: whea_uncorrectable_error
igcg_screenshot_20201213-142404.jpg
- - - Updated - - -
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه کد خاصی همراه ارور نیست.
فقط همین عبارت هست: whea_uncorrectable_error
igcg_screenshot_20201213-142404.jpg
کارهایی که گفتم ظبق الویت بندی که گفتم انجام بدید . تست با پاور دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Javad901 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین ار برنامه aida 64 تست stability استفاده کنید بعد از تعویض پاور مشکل سریعتر در میاد .
Javad901 (17-12-20)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من پاور رو با یک پاور 1200 گرین تست کردم و دیگه هنگام تست گرافیک صفحه آبی نیامد.
پاور خودم 1050 گرین هست و این مشکل صفحه آبی هنگام بازی یا تست گرافیک رو داره ولی بعد از ریست شدن صفحه آبی مشکل برطرف میشه ولی اگر سیستم رو خاموش و روشن کنم مشکل هنوز برقراره!!
به نظر شما گارانتی پاور این مشکل رو تشخیص میده؟
|
|
با ارائه توضیحات منتقل کنید گارانتی . میتونید با بخش R&D شرکت گرین قبل از تست هم هماهنگ کنید . میتونید با آقای موسوی یا شعبانی مورد را توضیح داده بعد ارسال کنید .
ولی قبلش از سلامت کابل ها و اتصال اون به هر دو طرف هم پاور وهم کارت گرافیک مطمئن شوید . گاهی یک کابل خراب یا تحت فشار میتونه مشکل ساز شود .
Javad901 (17-12-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks