سلام دوستان من یک ساله مانیتور LG 23MP65 رو خریداری کردم که IPS هم هست .... اما خب کلا یک سال پشیمون بودم ... واقعا از لحاظ کیفیت رنگی میشه گفت غوله و عالیه اما خب پدر چشم آدم رو هم در میاره طوری شده که منی که کارم برنامه نویسی هست و با محیط های سفید و... روبرو هستم قبلا که عینکی نبودم الان عینکی شدم ... نور سفیدش یک حالی هست اگر نور زیاد بشه مثل پرژکتور میشه اگر برایتنس ماینتور رو کم کنی همه جا تیره تره اما پس زمینه های سفید اذیت میکنن یعنی چه نور زیاد بشه چه نشه کلا این سفید این مانیتور مشکل ایجاد میکنه ... انگار شنیده بودم فقط پنل های IPS هستن که نور سفیدشون خیلی خاص و درخشنده هست ... فقط هم من با سفید مشکل دارم .. هر رنگ دیگه عادی و نرماله .. سفیدش انگار پرژکتور روشن میکنن جلوی آدم ... وقتی هم تاریک میشه بازم میشه سفید در تاریکی که یک جورایی افتضاحه .. دوستان برای حل این مشکل نظری دارید که نخوایم برایتنس کم بشه و مشکل درخشندگی زیاد سفید حل بشه ؟
مورد بعدی اینکه من یک جایی هم خوندم فلیکر سیف داره که برای چشم خوبه ... اونم که خب اصلا پیداش نمیکنم تو مانیتور !!!
کلا این مانیتور فقط برای گیم و مووی عالیه بقیه کار ها صفر و افتضاح ... لطفا دوستان راهنمایی کنید ... قصد هم دارم یک مانیتور دیگه بخرم اگر میدونید مشکل سفیدی این مانیتور حل میشه که بسم الله لطفا راهنمایی کنید در غیر این صورت بگید چی بخرم ..
Bookmarks