بعضی از بازیها هم به خوبی از Multi GPU پشتیبانی نمیکنن.
سلام دوستان من یک گارت EVGA GTX 980 TI از قبل داشتم امروز هم یکی دیگه خریداری کردم از این گرافیک از همین مدل و همین شرکت (همین مدل و همین مشخصات با شکل جدیدتر) .... بعد کابل پلی بین دو گرافیک رو هم نصب کردم ... درایو گرافیکی رو هم پاک کردم و مجدد نصب کردم و در کنترل پنل گرافیکی از قسمت Configure SLI, Surround, Physx هم گزینه Maximum 3D Performance رو فعال کردم و فیزیکس هم اتو هست ... رفتم توی بازی وآخرین درجه هارو انتخاب کردم ... قبلا با یک گرافیک باید میزاشتم روی 2x تا یک چیزه نرمال بهم میداد الان به امید بالاتر گذاشتم روی 8x ... رفتم بنچمارک گرفتم و دیدم بله واقعا افزایش پیدا کرد .. یعنی نتیجه بنچمارک 70 درصد افزایش پیدا کرد (گرافیک قبلی 30 فرم ... با SLI 55 فرم ...) خب نتیجه خیلی عالی هست ... رفتم توی بازی و با چیز عجیبی روبرو شدم ... قبلا که روی 8x با یک گرافیک بود گیر داشتم بازی یعنی کند بود ... الان دقیقا با ویژگی SLI دقیقا ... دقیقا ... دقیقا همون حالته کندی رو داره اما نتیجه بنچمارک فرم بالاتری رو نشون میده !!!! چرا ؟؟ چرا فرم بالاتر رفته اما کندی بازی هیچ حتی یک ذره هم فرق نکرده !!!! ؟؟؟ هرچیزی بازی رو تست کردم همین بود .. فرم بالا ... کندی بازی روی آخرین درجه هیچ فرقی با حالت گرافیک تکی نداره !! چیزی رو از قلم انداختم ؟؟؟؟ !!! لطفا کمک کنید !!
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks