سلام دوستان.
من یک سیستم 6 مانیتوره داشتم که برای گرفتن 6 خروجی بصورت همزمان مجبور شدم یکسری تغییرات تو تنظیمات بایوس بدم که بتونم 4تا خروجی از کارت گرافیک بگیرم و دو تا از مادربرد.که تا مدتی خوب جواب میداد،اما چون تریدر هستم و یکسری نرم‌افزار های سنگین استفاده میکنم، بعد از مدتی دیدم کارت گرافیکم دیگه کشش نداره و باید ارتقا بدم.
بنابر این یک کارت گرافیک 3070 Ti خریدم که 6 تا خروجی تصویر داره، 3 تا hdmi و 3تا dp و پاور سیستم را هم 850 وات خریدم و سیستمو جمع کردم.
در نظر داشتم چون الان گرافیک قدرتمندی دارم،کل خروجی تصویرو از کارت گرافیک بگیرم،اما الان که سیستمو روشن میکنم فقط 4 تا از مانیتورهام تصویر میده،اون دو تای دیگه تصویر نمیده،حتی با اینکه تنظیمات بایوس ریست کردم.
و جالب اینه که مشکل از پورتها و یا کابلها نیست، چون با پرتها و کابلهای مختلف تست کردم، کلا همون 4 تا تصویر بصورت همزمان میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید،خیلی تحقیق کردم، به جایی نرسیدم متاسفانه.
سلام
مشکل همین جاست که باید قبل خرید تحقیق میکردید.
کلا هیچ کارت گرافیکی توی سری های عادی جیفورس و رادئون نیست که 4 تصویر همزمان بیشتر بده. گرافیک 3070 که جای خود حتی 4090 هم نمیتونه.
اگر هم میبینید 6 تا خروجی داره (که حدس میزنم مدل آئورس گیگابایت رو خریدید چون تا جایی که بنده میدونم فقط این کارت 6 خروجی تصویر داره تو سری 30)
صرفا برای اینه که کاربر دستش باز تر باشه و اگر مثلا مولتی مانیتور هست اما مانیتور هاش دیسپلی پورت ندارن بتونه بدون تبدیل مستقیم به hdmi و اگه hdmi ندارن به display port وصل کنه.
وگرنه اصلا به معنای امکان تصویر همزمان نیست. حتی ایسوس هم روی سری دوال و تاف و استریکس بعضا 5 تا خروجی داره اما باز همون 4 تا رو میتونه بده. دلیل اینکه بعضی شرکت ها hdmi رو بیشتر از یکی میذارن به خاطر افرادی هست که از هدست های VR استفاده میکنن که به HDMI میخورن و اگر کاربر مانیتورش هم HDMI باشه عملا پورت کم میاره و باید از تبدیل به دیسپلی پورت استفاده کنه.

بهترین راه همون استفاده از گرافیک داخلی پردازنده هست، پردازنده های نسل های اخیر اینتل تا 3 تصویر رو همزمان میتونن بدن (که البته مادربرد های کمی هستن که سه خروجی تصویر داشته باشن و اغلب دو خروجی دارن که باز برای شما که 6 تا میخواید با 4 تای گرافیک اوکی هست.

باعث افت کارایی گرافیک هم اصلا نمیشه همزمان فعال بودن و استفاده از گرافیک اینتل.
فقط دقت کنید که مانیتورهایی که از مادربرد و پردازنده تصویر میگیرن از گرافیک اینتل هم برای رندر و کار استفاده میکنن و اگر بخواید مثلا یک بازی رو روی مانیتوری که به مادربرد وصل شده کابلش اجرا کنید به جای 3070 تی آی با اینتل UHDاجرا خواهد شد.

راه دیگه که اغلب افراد حرفه ای مولتی مانیتور سراغش میرن خرید کارت های MATROX هست که تا 8 و حتی 16 تصویر میشه ازشون گرفت و مخصوص این کار هستن اما اصلا برای گیم قدرت ندارن چون GPU داخلیشون از مدل های قدیمی رادئون هست و مقدار وی رمشون هم 2 گیگ یا 4 گیگ هست ماکسیمم.
که البته قیمتشون هم کم نیست اصلا.

یک راه دیگه اضافه کردن کارت دوم هست که اون میتونه خب ضعیف تر باشه. کارتهای 730، 1030 . 1630 جزو پایین رده ها و ارزان قیمت های انویدیا و کارت 6400 در کنار کارت نه ضعیف اما به دلیل ماین شده بودن ارزون RX 580 8GB به عنوان کارتای ارزون ای ام دی قابل تهیه هستن.
که جیفورسی ها 3 تصویر میتونن بدن که البته نسخه مخصوص 4 تصویره هم دارن مثل 1030 که مدل 10304H میتونه 4 تاهمزمان بده. اما 6400 فقط دو تصویر میتونه بده.

یکی از خوبی های دیگه این کارتها عدم نیاز به کانکتور برق گرافیک از پاور و مصرف پایینشون هست و شما نیاز مند تعویض پاور نخواهید بود.
اما از نظر بهترین انتخاب اینتل آرک Intel Ark A380 بهترین انتخاب به عنوان کارت دوم برای اکثر گیمرهای استریمر هم هست چون این کارت در کنار قیمت پایین از انکودر سخت افزاری AV1 پشتیبانی میکنه که حتی NVEC انویدیا رو هم از نظر حجم کمتر هم کیفیت بالاتر فایل استریم شده شکست میده.
که فقط توی جیفورس ها تو سری 40 و ای ام دی تو سری 7000 ساپورت میشه که ارزون ترین کارتشون تقریبا دو برابر آ380 اینتل قیمت دارن

بعد اومدن این کارت ارزون و کم مصرف نیاز به سیستم دوم برای استریم (برای کسایی که نمیخواستن اون افت کارایی هرچند اندک روی سیستمهای بالارده حتی رو داشته باشن) نیست و با یک کارت آ380 (باقی کارتاش هم ساپورت میکنن اما به عنوان کارت دوم معنا نداره خریدشون چون برای به دوش کشیدن بار استریم همین کارت کافیه کافیه.
که البته شما میتونید ازش به عنوان هم تصویر گرفتن و هم استریم اگه انحام میدید استفاده کنید.

هرچند چون کارت اولیتون جیفورس هست اگر کارت دومتون هم جیفورس باشه (حتما از سری های 10 یا 16 استفاده کنید چون سری 700 آخر پشتیبانی درایور هستن و چن وقت دیگه امکان استفاده از هر دو کارت صرفا با آخرین درایور پشتیبانی کننده از هر دو ممکن میشه و نمیتونید درایورهای جدید تر رو نصب کنید اونوقت چون امکان نصب دو درایور از شرکت یکسان نیست.
اما سری 10 تا چن سال دیگه پشتیبانی میشن و سری 16 از اون بیشتر.
وگرنه با قیمت های خیلی پایین تو بازار کارتایی مثل GTS450 یا GT210 میتونید بخرید بعضا زیر یک میلیون حتی اما دلیل پیشنهاد ندادنم همین بحث عدم پشتیبانی از درایور های جدید و تداخل با گرافیک فعلیتون بود.

در آخر باید مادربردتون حتما یک PCI-E X16 دیگه (از نظر سایز فیزیکی وگرنه از نظر پایه های لحیم شده اکثر بردهای غیر بالارده فقط 4 تا لین رو وصل میکنن و X4 اونم از طریق چیپست هستن، برعکس برد های بالاتر که حتی بعضا از SLI هم ساپورت میکنن(که البته با 3090 تی آی دیگه تموم شد و اسلات دوم X8 هست، چون در صورت انداختن هر کارتی روی اسلات دوم X16 اولی و دومی هر دو X8 کار خواهند کرد که البته در مورد شما نیاز هیچ نگرانی نیست 3070 تی آی روی PCI-E X16 GEN 4 حتی روی X8 هم بیش از نیازش پهنای باند در اختیار داره و مشکلی پیش نمیاد.