ببینید فرکانس Boost هسته GPU کارت های گرافیک مبتنی بر پردازنده های گرافیکی انویدیا در شرایط مختلف دما، حرارت و ... می تونه فراتر از مقدار نامی هم بره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال فرکانس Boost این مدل کارت گرافیک ASUS GTX 750 1GB طبق مشخصات فنی ارائه شده در وب سایت رسمی سازنده حداکثر 1137MHz عنوان شده ولی تو این بررسی فرکانس نام برده حتی به 1188MHz هم رسیده.
در مورد فرکانس حافظه های کارت گرافیکتون هم دوباره تکرار می کنم کلاک تراشه های حافظه کارت گرافیک شما 1253MHz هستش که به دلیل معماری تراشه های حافظه GDDR5 این مقدار ضرب در 4 میشه و فرکانس موٍثر 5010MHz عملیاتی خواهد شد.
معماری و مدل مانیتورینگ کارت های گرافیک مجهز به تراشه های گرافیکی AMD/ATI در نسل های مختلف با کارت های گرافیک مجهز به GPU های انویدیا کاملاً متفاوت هستند. برای مثال GPU به کار رفته در کارت گرافیکی Radeon HD6870 اصلاً فرکانس Boost نداره.ضمنا سیستمی که این گرافیک رو روش تست کردم (کارت گرافیک HD 6870) روشه که با نرم افزار msi afterburner فرکانس های اصلی رو نشون می داد یعنی gpu clock 900 و memory 1050 که فرکانس استاندارد همین کارت هستش.
دوباره تکرار میکنم کارت گرافیک شما شرایطی کاملاً استاندارد داره.
موفق باشید.

Bookmarks