وضعیت استفاده از هارد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وضعیت استفاده از هارد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
3% نشون میده task manager
خود گیم زمان استارت کمتر از 1 مگ و وقتی اجرا میشه صفر
تنها مسئله ای میمونه درجه حرارت چیپ گرافیگی هست اگر دستگاهتون بالای سه سال کار کرده باید توسط تعمیرکار خمیر حرارتی با خمیر حرارتی z9 از دیپ کول تعویض شد . هم پردازنده هم چیپ گرافیکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مسئله ناشی از گلوگاه حرارتی است .
rainyman13 (18-09-21)
کاربر شهرسختافزار
اگر با انجام این کار درست بشه که خیلی خوب هست ... به فکر تهیه لپتاپ جدید بودم !
دیپ کول z9 دارم داخل سرنگ ولی چند سال پیش بازش کردم و کمی ازش استفاده کردم ... فکر میکنید کاراییش رو از دست داده باشه ؟
برای این کار چند تا سرنگ z9 نیاز هست ؟
آخرین ویرایش توسط rainyman13 در تاریخ 18-09-21 انجام شده است
اگر سفت نشده باشه مشکلی نیست . اگر بیش از سه سال نشده اوکیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rainyman13 (19-09-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks