درسته مشکل از کارته
راهی داره خودم بتونم درستش کنم ؟
درسته مشکل از کارته
راهی داره خودم بتونم درستش کنم ؟
|
|
نه gpu مشکل داره . ریسولد هم بشه دوباره برمیگرده gpu هم تو ایران نیست که بشه عوضش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bizak (23-06-19)
هزینه ریسولد کردنش حدودا چقدر میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار رو نکنید چون ارزش نداره . کارت بیش از 1 تا 2 ماه کار نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bizak (23-06-19)
همین طوری خراب بخوام بفروشمش چقدر می ارزه ؟ gigabyte gtx 760 2gb wf3xبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه تعمیر هم یه جا گفت 500 تا 550 و اینکه دوباره مشکلش برنمی گرده و خب 48 ساعت مهلت تست بیشتر نمی داد ، واسه من می ارزه با این هزینه اگه دوباره خراب نشه ولی روی حرف شما تعمیرش نمی کنم
gpu ندارند . تو بهترین حالت gpu رو از برد جدا میکنند و دوباره ریبال میکنند و روی برد سولد میکنند . این کار موقتا مشکل رو حل میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به این دلیل gpu مشکل داره دوباره برمیگرده
شرکت گارانتی کننده gpu رو عوض میکنند و مشکل حل میشه کاملا ولی تعمیرکاران در ایران یا gpu رو حرارت میدن یا ریبال میکنند . چون ایراد از gpu هست دوباره مشکل میخوره
قیمت خاصی نمیشه گفت . چون قیمت کارت گرافیک به gpu هست .
bizak (23-06-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks