متاسفانه فروشگاهای معتبر هیچوقت همچین مارکایی رو وارد نمیکنن، منم چون توی گوگل سرچ کرده بودم و تقریبا جز بهترین مانیتورهای ارزون قیمت دنیا بود این ریسک رو کردم، و چون نماد اعتماد داشت اعتماد کردم... الان رفتم شرایط گرفتن نماد اعتمادو خوندم خندم گرفت، ی عکس از شناسنامه و کارت ملی میدی بهت نماد میدن 😂 حالا طرف پس نمیگیره جنسو ک هیچ خودمم دزد میکنه.. میگه من با پلمپ کارخونه دادم تحویلت، براش فیلم فرستادم ثابت کردم ک دروغ میگه بلاکم کرد. حالا رفتم سایت اینماد شکایت کنم کلا ۳ تا عکس میشه بارگذاری کرد با حجم ۶۵ کیلوبایت! حالا نمیدونم عکسامو چجوری ۶۵ کیلو بایتی کنم 🤣🤣🤣 مملکت اصلا معلوم نیست چ خبره توشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله حرف شما متین خودمم مقصرم.. ولی متاسفانه توی کشور ما انقدر گرونن لوازم الکترونیکی ک تا ی جایی آدم ارزون میبینه فک میکنه معجزه شده... مخصوصا اگه نماد الکترونیک داشته باشه...بهرحال کلایی بود ک سر من رفت.. امیدوارم دوستان دیگه آنلاین خرید نکنن یا اگه خرید کردن با شرط تست تحویل بگیرن ک یه فروشنده ی وقیحی مثل این اقا برنگرده ب من بگه میخاستی تحویل نگیری و خودمو دزد کنه آخر کار..اینجا میتونم اسم سایتو بذارم حداقل باقی دوستان در جریان باشن یا ممنوعه؟ اگر اجازه هست میتونم چنتا فیلم بذارم ک خودشون قضاوت کنن و حداقل آگاهی مردم بالاتر بره ک هر ارزونی بی حکمت نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks