مشخصات بقیه سیستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من پاور 450 corsair دارم میخواستم ببینم میتونم از این گرافیک استفاده کنم مشکلی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالی بعدیم هم راجب diretx 12 هستش یعنی این کارت واقعا ساپورت میکنه ازش؟؟تو مشخصات زده که پشتیبانی میکنه ولی عکسی که تو
یکی از سایت ها دیدم از gpu -z گرفته بودند directx support 11.2 هستش؟؟
ممنون اگه پاسخ بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مشخصات بقیه سیستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قصد اور هم ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط king 10 در تاریخ 06-03-15 انجام شده است
cpu:intel 4690k
m.b:asus z97 a
ram:8gb geil evo
hard disk:2tb
psu:corsair 450w
خیلی لب مرز میشه . تو این موارد توصیه میکنم پاور حتما عوض بشه . پاور نباید تو full load باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (06-03-15), HEXATOR (06-03-15), king 10 (06-03-15), M3RS4D 50062 (06-03-15)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال دوم رو میشه راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu:intel 4690k
m.b:asus z97 a
ram:8gb geil evo
hard disk:2tb
psu:corsair 450w
alksdj (06-03-15), HEXATOR (06-03-15), king 10 (06-03-15), M3RS4D 50062 (06-03-15)
|
DirectX 12 هنوز بصورت کامل معرفی نشده و فقط ویندوز 10 ازش پشتیبانی میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king 10 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید عکسی که شما دیدید از تو ویندوز 7 گرفته شده
چون ویندوز 7 از DX 12 پشتیبانی نمیکنه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (06-03-15), hojjital (14-04-15), M3RS4D 50062 (06-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks