آقا احتمالاتو سایت جز من کسی با این مانیتور کار نکرده.
فقط اینو بگین که کابل اچ دی ام ای تو کیفیت تصویر چقدر میتونه نقش داشته باشه؟
ارزششو داره یه کابل گرون قیمت بخرم؟در این صورت کیفیت بهتر میشه یا فرقی نمیکنه؟
چند وقتی میشه یه مانیتور تی وی خریدم مدلX.Vision LE-22D40.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
X.Vision LE-22D40 - تلویزیون ایکس ویژن LE-22D40
قبل از خرید یکم تحقیق کردم دیدم همه از این مدل تعریف می کنن و امتیاز بالایی هم تو دی جی کالا بهش دادن.قیمتشم مناسبه.چون هم زمان هم به مانیتور و هم به تلوزیونم احتیاج داشتم این مدل رو خریدم.
از تلوزیونش راضی هستم ولی مانیتورش.....
مشکل اولش اینه که فول اسکرین نمیشه به طور کامل.
این مشکلو با نصب درایور جدید amd و به کمک برنامه amd catalyst control center کمی حل کردم ولی بازم تصویر از گوشه سمت راست و چپ فول اسکرین کامل نیست.مگر اینکه رزولوشن رو کم کنم و از حالت فول اچ دی به اچ دی برسونم.
مشکل دیگمم اینه که تو بازی ها مثلا بازی فارکرای 4 رنگ ها کمی زننده هستن و به صورت دستی همه جور با رنگ ها بازی کردم ولی به رنگ مطلوب نمیرسه.
قبل از این یه مانیتور سی ارتی داشتم یا همین سیستم الانم کیفیتش از این مانیتور فول اچ دی بهتر بود.
آیا کیفیت صفحش ممکنه به کابل اچ دی ام آی مربوط بشه؟
کابل من ورژن 1.3 هست.10تومن 2 هفته پیش خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه 3 تا سوال دارم
1-راهی هست که بشه صفحه دسکتاپ رو فول اسکرین کرد؟
2-کابل اچ دی ام ای گرون تر بخرم ممکنه کیفیت تصویر بهتر شه؟
3-کسی با این مانیتور کار کرده؟این مشکلات واسه دیگرانم هست؟
|
آقا احتمالاتو سایت جز من کسی با این مانیتور کار نکرده.
فقط اینو بگین که کابل اچ دی ام ای تو کیفیت تصویر چقدر میتونه نقش داشته باشه؟
ارزششو داره یه کابل گرون قیمت بخرم؟در این صورت کیفیت بهتر میشه یا فرقی نمیکنه؟
MAZY (22-11-14), مهدی بهادرفر (22-11-14)
من بااین مانیتورکارکردم این مشکل که بارزولیشن دارم اینه که تصویر بامانیتورفیت نمیشه
MAZY (23-11-14)
تصویر تو تلوزیون کامله ولی تو محیط ویندوز نیست درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل را آور اسکن کن ( بزار روی صفر ) شاید جواب بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
s&j (11-01-15), مهدی بهادرفر (23-11-14)
|
بله دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا این کارو امتحان کرده بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو صفر که میذارم تصویر از چپ و راست کامل میشه ولی از بالا و پایین میزنه بیرون.
الان بهترین حالت برای من 4 تا مونده به صفر هست.
در حالت فعلی تصویر از بالا وپایین کامل هست فقط سمت راست یکی دو سانت کامل نیست.
رزولوشن رو که از حالت فول اچ دی پایین میارم کامل میشه.
نمیدونم ایراد از سازنده ی مانیتور هست یا درایور ای ام دی.
قبلا یبار درایور رو پاک کردم دیدم تصویر کامل شد.دوباره که نصب کردم باز این مشکل به وجود اومد.
خودم حدس میزنم از درایور هست چون خیلی فاجعه هست که ی مدل مانیتور فول اسکرین نشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کارت گرافیک شما هم ای ام دی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با کابل اچ دی ام ای وصل شدین به مانیتور؟
5450 ati
بله
- - - Updated - - -
5450 ati
بله
من چون خودمم این مشکل رو دارم حدس میزنم از درایور گرافیک ای ام دی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما آخرین درایور ای ام دی رو نصب کنید.بعد همون قسمت که آقا امید گفتن برین(تو کاتالیست در my digital flat panels در قسمت scaling options اسکیل رو دستی تغییر بدین)
اگه اخرین نسخه رو نصب نکرده باشین این قسمت که گفتم وجود نخواهد داشت.(تو اخرین نسخه اضافه شده)
با اینکار تا حدی مشکل رفع خواهد شد.
یه نکته دیگه هم در مورد این مدل مانیتور هست اینه که اگه به جای اچ دی ام ای با کابل دی وی آی به مانیتور وصل شی یه گزینه تو منوی تصویر که رو کنترل تلوزیون هست فعال میشه که با اون میشه تصویر رو بالا پایین کرد که البته من کابل اچ دی ام ای رو پیشنهاد میکنم چون کیفیت بهتره.
فقط یه سوال
شما از کیفیت رنگ این مانیتور راضی هستسن؟
یکم تو بازی رنگش زننده نیست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks