از چه پلیری برای گوش دادن آهنگ استفاده میکنید .
کاربر شهرسختافزار
با سلام. دوستان بنده دو روزه یه کارت خریداری کردم ولی متوجه شدم در حالت بیکاری(داخل بازی نیستم ولی کار میکنم با سیستم مثل کپی کردن اهنگ گوش دادن سرچ کردن تایپ و ...) gpu usage کارت گرافیکم بصورت لحظه ای بالا پایین میشه. به نظرتون این عادیه؟
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ho3einsa در تاریخ 04-09-16 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
windows media player
تو حالتی که اصلا کاری نکنی هم اونجور میشه ولی کمتر. این مشکل میتونه باشه.
و اگه مشکله میتونه مشکل جدی باشه
آخرین ویرایش توسط ho3einsa در تاریخ 03-09-16 انجام شده است
خوب مشکل خاصی ایجاد نمیکنه .جای نگرانی نیست . ممکنه پروسه خاصی گرافیک رو درگیر میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (03-09-16)
کاربر شهرسختافزار
از کجا میشه فهمید کدوم پروسس؟
اخرین درایور از سایت AMD گرفتم نصب کردم.
همین برنامه msi هم میتونه کارت رو درگیر کنه و همچنین تم های جدید ویندوز . جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (03-09-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اخرین سوال یه پروسس میتونه یه کارتی مثل اینو 96 درصد فعال کنه برا یه لحظه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله امکانش هست . البته متاسفانه در بعضی تز درایورها AMD چنین مواردی دیده میشه . به مرور حل میشه در اپدیت بعدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (04-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks