از چه پلیری برای گوش دادن آهنگ استفاده میکنید .
با سلام. دوستان بنده دو روزه یه کارت خریداری کردم ولی متوجه شدم در حالت بیکاری(داخل بازی نیستم ولی کار میکنم با سیستم مثل کپی کردن اهنگ گوش دادن سرچ کردن تایپ و ...) gpu usage کارت گرافیکم بصورت لحظه ای بالا پایین میشه. به نظرتون این عادیه؟
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ho3einsa در تاریخ 04-09-16 انجام شده است
|
windows media player
تو حالتی که اصلا کاری نکنی هم اونجور میشه ولی کمتر. این مشکل میتونه باشه.
و اگه مشکله میتونه مشکل جدی باشه
آخرین ویرایش توسط ho3einsa در تاریخ 03-09-16 انجام شده است
خوب مشکل خاصی ایجاد نمیکنه .جای نگرانی نیست . ممکنه پروسه خاصی گرافیک رو درگیر میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (03-09-16)
از کجا میشه فهمید کدوم پروسس؟
اخرین درایور از سایت AMD گرفتم نصب کردم.
همین برنامه msi هم میتونه کارت رو درگیر کنه و همچنین تم های جدید ویندوز . جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (03-09-16)
|
اخرین سوال یه پروسس میتونه یه کارتی مثل اینو 96 درصد فعال کنه برا یه لحظه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله امکانش هست . البته متاسفانه در بعضی تز درایورها AMD چنین مواردی دیده میشه . به مرور حل میشه در اپدیت بعدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3einsa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3einsa (04-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks