BenQ Full HD GL2760H
Samsung Full HD S27D590 Plus PLS
سلام. بنده میخوام مانیتورم رو عوض کنم مدل مانیتوری که دارم سامسونگ S20R315B هست.
حالا دو تا سوال داشتم یکی اینکه مانیتورم اگه بخوام بفروشم چند میخرن ؟؟؟ خیلی تمیزه و در حد آک بدون خط و خش هست.
بهترین مانیتور برای گیم با بودجه حدودا ۹۰۰ تومن چیه؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
|
7970 (29-07-16), mohammad- (29-07-16), SajjadKhati (29-07-16)
ببخشید مانیتور خودم رو حدودا چند میخرن اگه بخوام بفروشم مدلش رو بالا ذکر کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی داره یا نداره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم تازه خریده بودید به شکل کارکرده . اگر آره قیمتش مشخصه
mohammad- (29-07-16)
گارانتی نداره من این مانیتور رو سال ۹۱ ، حدودا چهار سال پیش به قیمت 380 خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 250 تا 270برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط REZA13700 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (29-07-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks