سلام دوستان گرافیک من R9 290x MSI هستش ... من الان میخوام ویندوز عوض کنم و کارهای درایور ها رو انجام بدم ...الان یک سوالی خیلی ذهن منو مشغول کرده .. همونطور که می دونید توی خود سایت AMD دو درایو

15.7.1 Full
15.9 Beta

ارائه شده ... توی خود سایت MSI هم درایو 15.7.1 موجود هست ... حالا سوال من اینجاست که من به نظر شما درایو 15.7.1 داخل سایت MSI رو نصب کنم یا آخرین درایو (15.9) توی سایت AMD ؟؟؟

بیشتر سوال من برای مچ شدن هستش .. احساس میکنم چون گرافیک ماله MSI هست حتما MSI درایوری که ارائه میکنه با تغییرات متناسب با درایو خودش هست ... از طرف دیگه چون خود سایت AMD درایوی که داده جدید تر هست خب قابلیت هاش بیشتره و باگ هاش فیکس شده ... الان من موندم درایو رو از سایت AMD بگیرم و نصب کنم یا همون درایوی رو نصب کنم که MSI داده ..!!!! آیا واقعا درایوی که مثلا MSI ارائه کرده ممکن هست که چیزهایی رو داخل اون درایو متناسب با کارت گرافیک خودش عوض کرده باشه ؟ چون حتی من الان سایز هارو هم نگاه کردم سایز ها به این شکل بود

MSI 15.7.1 = 570 Mb
AMD 15.9 = 470 Mb

الان به نظر شما کدوم رو نصب کنم که کامل با گرافیکم مچ بشه ؟ آیا اینکه درایو از سایت MSI دانلود بشه تاثییری داره تا زمانی که از خود سایت AMD دانلود بشه ؟؟؟