ببینید من کارم برنامه نویسیه که حتی شده 24 ساعته میشینم فقط برنامه نویسی میکنم ... بالاخره توی وب هم گردش دارم .. بازی هم میکنم ... این مانیتور فعلی رنگ هاش طوریه که چشم رو میزنه یعنی یک حالیه در کل که نمیشه بهش خیره شد و واقعا وقتی از جلوش پا میشم احساس میکنم یک توده سفید جلو روم هست ... توی بازی ها هم تاریکه محیط و اگر برایتن رو بالا ببرم تا آخر خوب میشه .. در کل اذیتم داره میکنه .. دلیل عصبانیتم هم اینه که کلی کار دارم اما نمی تونم با این مانیتور به کارم برسم .. این داره منو عصبی میکنه ... حالا میخوام این مشکلات رو نداشته باشم و حتی در حالت دیفالت تنظیمات مانیتور بتونم لذت ببرم از کارم یا حالا حداقل تنظیم هم میشه به یک تنظیم درست برسم .. توی این که نتونستم به یک تنظیم درست برسم ... با اینکه همه تنظیماتشو زیر و رو کردم .... من با مانیتور هم بازی میکنم هم میخوام برنامه نویسی و گردش در وب رو انجام بدم ... پس پیشنهاد شما این هست که عوض کنم و برم همون سامسونگ رو بگیرم ... آیا ایسوس هم خوب هست ؟ یعنی الان برم سراغ ایسوس به نظر شما یا همون سامسونگی که گفتم خوبه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks