سلام من یک تحقیقی درباره دیسپلی پورت و HDMI (فرق هاش) کردم ولی خب با اینکه مطالب زیاده چیزی متوجه نشدم !!! میتونید فرق های اصلیش رو برام بگید؟
سلام من یک تحقیقی درباره دیسپلی پورت و HDMI (فرق هاش) کردم ولی خب با اینکه مطالب زیاده چیزی متوجه نشدم !!! میتونید فرق های اصلیش رو برام بگید؟
mohammad- (25-06-16)
|
دیسپلی پورت DisplayPort یکی از رابطهای صوتی و تصویری دیجیتالی محسوب می شود که به وسیله آن میتوان صدا و هم تصویر را انتقال داد و از این نظر بسیار شبیه HDMI است. Display Port برای جایگزینی با VGA, DVI و FPD-Link طراحی شده است. Display Port هم چنین با DVI و VGA با استفاده از دانگل آداپتور سازگار است.
مهم ترین ویژگی آن،قابلیت اتصال چند مانیتور به کابل دیسپلی پورت است،که باعث می شودکه فرمت عالی برای طراحان گرافیک، برنامه نویسان و هر کسی که در تمام طول روز سر و کارش با کامپیوتر است، داشته باشد.کاربران می توانند به منظور ساده و موثر کردن عادت های کاریشان تا پنج مانیتور را به صورت اتصال زنجیره ای به یکدیگر متصل کنند.
صحیح ... من بیشتر از نظر فنی میخوام بررسی بشه .. مثلا کیفیت تصویر نسبت به HDMI و....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر فنی تفاوتی از نظر رزولیشن ندارند . هر دو هم روی 60 هرتز هستند .
مهم ترین ویژگی دیسپلی پورت،قابلیت اتصال چند مانیتور به کابل دیسپلی پورت است،که باعث می شودکه فرمت عالی برای طراحان گرافیک، برنامه نویسان و هر کسی که در تمام طول روز سر و کارش با کامپیوتر است، داشته باشد.کاربران می توانند به منظور ساده و موثر کردن عادت های کاریشان تا پنج مانیتور را به صورت اتصال زنجیره ای به یکدیگر متصل کنند.
DisplayPort vs HDMI: What's the difference? - Feature - PC Advisor
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks