درود چطور میشه از طریق ریجستری shared system memory رو غیر فعال کرد
کارت گرافیک خودش 8 گیگ هست اما 4 گیگ از رم رو هم اشغال کرده
https://www.shahrsakhtafzar.com/foru...1&d=1597005702
کاربر شهرسختافزار
درود چطور میشه از طریق ریجستری shared system memory رو غیر فعال کرد
کارت گرافیک خودش 8 گیگ هست اما 4 گیگ از رم رو هم اشغال کرده
https://www.shahrsakhtafzar.com/foru...1&d=1597005702
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vishta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر این اشتباهی هست که ویندوز ارائه میده . کلا کارت گرافیک ها میان رده به روی بالا امکان استفاده از رم سیستم به عنوان رم اضافی ندارند . اگر چنین بود واقعا رم سیستم شیر شده بود نو تسک منیجر مشاهده میکردید که 4 گیگ رم غیر قابل استفاده است چون رزو شده است . خیلی از کاربران این اشتباه را میکنند .
کاربر شهرسختافزار
حرف شما درست هست من هم تسک مسنجر رو چک کردم دیدم نزدیک 25.تا 30 درصد رم اشغال هست از 8 گیگ اگر 4 گیگ رم شر شده بود باید بالای 60 الی 70 درصد نشون می داد با حساب خود سیستم عامل
اما مشکل اینجاست که همین اشتباه ویندوز باعث شده تا بازی ها م با مشکل حافظه روبرو بشند در صورتی که قبلا اینجور نبود الان با پیغام کمبود رم مواجهه میشم ازم می خواد تنظیمات رو به حداقل برسونم در صورتی که نمی تونم وارد بازی بشم قبلا رزولیشن 2k با 8 گیگ رم جواب می داد الان با رزولیشن 1650 هم نمی تونم بازی رو اجرا کنم
https://www.shahrsakhtafzar.com/foru...1&d=1597086710
لینک عکس
این کارت گرافیک امکان شیر از رم سیستم ندارد .مشکل در جای دیگر است .مشخصات سیستم را قید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vishta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مشخصات سیستم
مین برد asus a88xplus
سی پی یو a107850k
گرافیک rx 580 giga
رم gskil 8 g bus 2400
به تنظیمات بایوس رفتم گرافیک مجتمع غیر فعال بود حالت تصویر رو روی pci بود حتی اگر گرافیک مجتمع فعال باشه نهایت 2 گیگ شر میشه
من درایور کارت گرافیک رو پاک کردم تو حالت سافت مود تست گرفتم دیدم در کمال تعجب حافظه گرافیکی 4 گیگ هست تو قسمت شر هم زده 4 گیگ ویندوز 7 نصب کردم تست گرفتم حافظه گرافیکی 32 مگابایت بود اما بعد از نصب درایور شد دوباره 12 گیگ تو قسمت شر مموری هم 3810
به سیستم پرو پرتیس رفتم تب ادونسد دیدم 8133 مگابایت virtual memory از درایو ویندوز شر شده
شما APU دارید و باید اون رو کاملا غیر فعال کنید .رم شیر شده ربطی به کارت گرافیک نداره به APU مرتبط هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vishta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک میان رده به بالا امکان استفاده از حافظه اصلی سیستم رو ندارند .
vishta (11-08-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
گرافیک apu غیر فعال هست
اگر روشن هم باشه رو 64 مگابایت هست تو بایوس فقط همین تنظیمات رو داره
لینک عکس بایوس
https://www.shahrsakhtafzar.com/foru...1&d=1597172988
متاسفانه این ضعفی هست که این پلتفرم نسبتا قدیمی دارد . ببنید بایوس جدیدی برای بردتون اومده یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vishta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
افزایش رم میتونه شما را از این دردسر نجات بده .
کاربر شهرسختافزار
درود من رم هم اضافه کردم بازم با اضافه شدن رم مشکلم حل نشد هر چقدر رم اضافه کنی اشتیاق خوردن رم کاهش پیدا نمی کنه عملا نمی تونی از تمام توان رم ها استفاده کنی رم 12 گیگ دارم اما 5 گیگ خورده ای علکی شر میشه . سیستم عامل 2.الی 3 گیگ می خوره از 12 گیگ رم 4 گیگ قابل استفاده هست تو بازی
تو بعضی از بازی ها هم از 8 گیگ حافظه رم کارت گرافیک 3 گیگ شناسایی میشه
به شرکت ایسوز پیام دادم اون هم گفتند امکان شر شدن رم سیستم با کارت گرافیک وجو نداره
تو انجمن ماکروسافت این موضوع رو مطرح کردم گفتند این اطلاعات مربوط به بایوس هست به شرکت سازنده مادیبرد رجوع کنید
عملا هیچ کدوم زیر بار نرفتند من احساس می کنم از قصد ماکروسافت با تبانی با سازنندگان این کار رو کرده تا کاربران مجبور به ارتقا بشند
این اطلاعات تو یه قسمت نوشته شده یا تو رجیستری یا تو پالسی ........ تنها راهش همین هست که این اطلاعات ویرایش بشه اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
باگ بایوس هست که باید جلوی رزو شدن حافظه را بگیره . رم سیستم شما شیر نمیشه بلکه رزو میشود .اون هم به خاطر بایوس هست و توسط سازنده باید انجام بشه .با توجه به قدمت پلتفرم شرکت سازنده یعنی ایسوس این کار را انجام نمیدهد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vishta برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks