سلام روز بخیر من یک سیستم برای کارهای گرافیکی برای خودم اسمبل کردم ولی متاسفانه کارت گرافیک داخل بایوس نمایش داده نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه
moterboard: B-560 plus tuf asus
cpu:Core i7 10700
Gpu: rtx 3060 12G Gigabyte
سلام روز بخیر من یک سیستم برای کارهای گرافیکی برای خودم اسمبل کردم ولی متاسفانه کارت گرافیک داخل بایوس نمایش داده نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید تا مشکلم حل بشه
moterboard: B-560 plus tuf asus
cpu:Core i7 10700
Gpu: rtx 3060 12G Gigabyte
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gilaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر توضیح بدهید . کارت گرافیک تو ویندوز باید شناسایی بشه نه بایوس . درایورش باید نصب بشه و کابل مانیتور به کارت گرافیک متصل باشه .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gilaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشتر توضیح بدهید . کارت گرافیک تو ویندوز باید شناسایی بشه نه بایوس . درایورش باید نصب بشه و کابل مانیتور به کارت گرافیک متصل باشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون بابت توضیحاتتون
من هنوز ویندوز نصب نکردم فقط اسمبل و تست سیستم انجام دادم، مانیتور را به کارت گرافیک متصل کردم و بایوس بالا اومد، قطعات مختلف شناسایی شدن غیر از کارت گرافیک
توی این مرحله نباید کارت گرافیک مثل سایر قطعات داخل بایوس نمایش داده بشه؟
چکار باید بکنم این نمایش ندادن مشکل محسوب میشه؟
آخرین ویرایش توسط gilaa در تاریخ 19-07-21 انجام شده است
خیر کارت گرافیک تو بایوس نمایش داده نمیشه. در سیستم عامل بعد از نصب درایور جدید انویدیا شناسایی میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gilaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک دنیا تشکر واقعا استرس زیادی داشتم بابت این موضوع، بازم ممنون که جواب دادین🌹🌹برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم تاپیک قفل میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gilaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks