سلام دوست عزیز بودجه مورد نظر حداکثر ؟
باسلام : می خواستم چندتا مانیتور برایم معرفی کنید که حداکثر 27 اینچ داشته باشند و تمام ویژگی های زیر را دارا باشند :
1) رزولوشن آنها 1440×2560 باشد.( اگر رزولوشن بالاتر هم باشد مشکلی نیست)
2) صفحه نمایش با کیفیت حتی الامکان IPS باشد.
3) زمان پاسخ دهی آنها بیشتر از 5 میلی در ثانیه نباشد.
4) زاویه دید مناسب داشته باشد.
5) دارای پورت های HTML و Display Port باشد.
|
سلام دوست عزیز بودجه مورد نظر حداکثر ؟
kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-15)
اگر امکان دارد بیش تر از دو میلیون نشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور های زیر شرایط شمارو داراست .
ارزان قیمت به نظرم این خوبه 29 اینچ .
LG 29UM65 IPS Ultra-Wide Monitor 1,015,000
Asus Ultra HD 27" PB278Q PLS: 1,950,000 پنل جدید PLS
Asus Ultra HD 29" PB298Q AH-IPS: 1,930,000 پنل AH-IPS و این مانیتور نسبت تصویر 21:9 را داراست .
این 2 مدل دل هم باید توی بازار باشه با زمان تاخیر 8 و 6 میلی ثانیه
Dell U2713HM 27inch WQHD IPS Monitor
Dell U2713H 27inch WQHD AH-IPS Monitor
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 08-01-15 انجام شده است
AMD>INTEL (08-01-15), kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-15)
ممنون ایمان جان ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون میز کامپیوترم حداکثر اندازه برای مانیتور 27 اینچ هست ، به ناچار مجبورم از مانیتور 27 اینچ استفاده کنم.
حالا فقط یک سئوال مانده :
به نظرت پنل IPS بهتر هست یا PLS ؟
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 08-01-15 انجام شده است
ASUS MX299Q-IPS 1,890,000 نسبت تصویر: 21:9
این از قلم افتاده بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
امین جان پنل IPS بهتر هست یا PLS ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده تجربه شخصی در این خصوص ندارم که PLS چگونه است ولی خودم ار IPS بسیار راضی هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی از دوستانی که حرفه ای تر هستند این صحبت رو نقل قول می کنم .
PLS نسخه IPS سامسونگ هست که در رقابت با IPS ال جی تولید شد. بطور تئوری IPS کمی دقت رنگ بهتری داره، PLS کمی سریعتر است. در عمل تقریبا یکسان هستند ولی بهترین و دقیق ترین مانیتورها کماکان IPS هستند.
این متن رو مطالعه کنین خالی از لطف نیست . لینک
شما با توجه به اپشن هایی که مد نظرت هست و بودجه ای که دارید . باید انتظارات خودت رو تعدیل کنی و یک مدل که نزدیک تر به انتظارات هست خرید کنی .مدلزیر عالیه
http://www.maadiran.com/1168_Monitor_IPS25UM65.aspx
I M A N (08-01-15), kazaroonishahrsakhtafzar (08-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks