سلام من دو کارت EVGA 980 TI Hybrid تهیه کردم یعنی یکی از قبل داشتم و الان یکی دیگه گرفتم ... که خب از لحاظ ظاهری هم با هم فرق دارن (جدید و قدیم) که خب بگذریم ... سوال اصلی من این هست که من کابل SLI مینم رو پیدا نکردم توی جعبه ... روی گرافیک هم هیچ کابل SLI ای نیست ... رفتم یک کابل گرفتم دو طرفه ماله ASUS هست .. میخواستم بدونم مشکلی که نداره از اون استفاده کنم؟ من تا الان تجربه ی SLI نداشتم ... حتما کابل SLI باید با مدل مادربورد یا گرافیک یکی باشه یا نه کلا هر چی بود بود؟
سوال بعدی ... کلا یک توضیحی درباره راه اندازی از سخت افزار تا نرم افزار رو برای من بدید در SLI ... که چیزی باید توی نرم افزار فعال بشه ... کابل اچ دی ام ای باید توی گرافیک اولی بخوره یا دومی و...........
|
Aaron Swartz (09-06-16), AMD>INTEL (08-06-16), خبات کریمی (08-06-16)
عزیز جواب سوال یکم رو پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبات کریمی (08-06-16)
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از نظر فاصله بین کارت ها اوکی باشه، بله مشکلی نداره.
البته نبود بریج اس ال آی در بسته بندی مادربرد میتونه به معنی عدم پشتیبانی از این فناوری باشه، مدل مادربرد؟
نصب کارت+فعال سازی در بایس(در صورت نیاز بسته به مدل برخی مین ها نیازه) +فعال سازی در درایور انویدیا، به همین سادگی
Aaron Swartz (09-06-16), AMD>INTEL (08-06-16), DOOM999 (08-06-16)
سلام تشکر مدل مین GIGA Soc force x97برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خبات کریمی (08-06-16)
Z97برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط problem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این مادربرد پشتیبانی میکنه
کافیه تا کارت هارو تو شکاف اول و دوم نصب کنید بعد بریج رو هم وصل کنید.
Aaron Swartz (09-06-16), DOOM999 (08-06-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks