دوستان من موضوع فکر کنم اشتباه نوشتم. باید مینوشتم گرفتن دو تصویر در تصویر نصفحه نصفحه در دو نمایشگر. اگه متنم با دقت بیشتری بخونید نوشتم که من در دو مانیتور تصویر یکسان میگیرم اینکه کاری نداره تو تنضیمات خود ویندوز هست. این خودم میدونستم و نوشتم. نیازی به توضیح دادن نیست. ولی بحرحال ممنون از راهنمایت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال اصلی: من میخوام در دو نمایشگر ادامه ادامه تصویر بده بیاد. یعنی در یک مانیتور استارت ویندوز و در اونیکه مانیتور ساعت ویندوز کجا هست بیاد. میخوام اینطوری دو تا نمایشگر دارم تصویرم بزرگتر داشته باشم هم برای بازی و هم برای فیلم نگاه کردن. الان متوجه منظورم شدین.
فکر کنم شما متوجه منظورم شدین. خوب درسته رزولیشن یکی نیستن ولی میتونم از تنضیمات خود ویندوز هر دو رو رو یه رزولیشین برای مثال فقط اچ دی بزارم دیگه هر دو رو. فقط میمونه اینچ که یکی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کار با این برنامه توضیح نمیدین. خیلی سخته. برای نصب فارسی داره ولی نصبش فقط فارسیه بعد نصب تمام تنضیمات انگلیسیه و خیلی سخته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks