خوب انجوری که دوستان بهم گفتن بهتره فن براش نخرم چون میگن هر فنی بخری باز بعد یه مدت صداش در میاد چون مستقیم رو سخف کیس بسته میشه. میگن باید کولر بادی بخری چون رو سخف کیس مخصوص بستن کولر بادیه و انطوری چون مستقیم رو سخف کیس بسته نمیشه فن و گردش هوا این چیزا باعث نویز و لغی بور برینگ فن نخواهد شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب منکه کولر نتوس 400 دارم پس نیازی ندارم به کولر بادی ولی حیف شد میخواستم رو سخف کیس هم فن اضافه کنم حیف.
بله خریدم و از اونجای که این سی پی یو دیگه نوش تو بازار نبود دسته دوم خربدم و بازم بله خیلی تفاوت دارم تا الان نشده اصلا کم بیاره برای مثال تو بازی مافیا و تمام تنضیمات بالا بیشتر مراحل بازی سی پی یو i5 4460 مصرف ماکسیموم و سی پی یو با 90 تا 100 درصد کار میکرد ولی با سی پی یو i7 4790 اصلا ندیدم 100 درصد بشه. این بازی مثال زدم چون واقعا رو 60 فریم سنگینترین بازی است و در اخرم باز هم میگم بله واقعا ارزشش داشت که اگه اون زمان میخواستم بخرم اگه موجود بود حتما سی پی یو i7 4790k میخریدم که فرکانس پیش فرض 4 هست و با بوست بالاتر میره حالا بماند که ضریب باز هستو و میشه اورکلاک کرد که البته مادربوردم ساپورت نمیکونه برای اورکلاک سی پی یو بگزریم و i7 4790 معمولی فرکانس 3 خورده ای و با بوست به 4 میرسه. البته زیاد نیست ولی خوب ناچیزم نخواهد بود این کوچک بودن تفاوت هرتز

Bookmarks